Ενας άνδρας και δύο παιδιά διακομίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε νοσοκομεία έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στη Νέα Σμύρνη

#Εντοπίστηκαν 3 άτομα χωρίς της αισθήσεις τους, έπειτα από μικρής έκτασης #πυρκαγιά σε διαμέρισμα, επί της οδού Κοραή στη Νέα Σμύρνη.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 25, 2017
Ενας άνδρας, περίπου 45 ετών και δύο παιδιά, 8 και 10 ετών, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21, στη Νέα Σμύρνη, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης λίγο μετά τις 6 το πρωί.
Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ.Γεννηματάς».
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
ΑΠΕ













