Εκδηλώσεις Επιχειρηματικότητας Δήμου Κηφισιάς 9 και 11 Δεκεμβρίου 2017

Οι προσεχείς εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς:
1) Την Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς στις 9 Δεκεμβρίου 2017 από τις 11:00 έως τις 19:00 στις εγκαταστάσεις του Athens Tech College, Τατοΐου 2 & Όθωνος 77, Κηφισιά. Πρόκειται για μια δράση που περιλαμβάνει εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, προσωπικό coaching και δωρεάν αξιολόγηση βιογραφικών σημειωμάτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.jobdays.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=704&Itemid=2006
2) Τον 3ο Ανοικτό Καφέ τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Zambri στην Κηφισιά με ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας και ομιλητές τον κ.Χαλαμανδάρη από την Εταιρεία Innoetics, τους.Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα από την Syncbnb, την Μαργαρίτα Αθανασίου από την Brainy και την Εύα Ανυφαντή από την Memneshow.
Η σχετική ανακοίνωση:
3ος Ανοιχτός καφές στη Κηφισιά
Έλα να ακούσεις τις πιο ωραίες ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας και να γνωρίσεις τα άτομα που βρίσκονται πίσω από πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες!
Οι καλεσμένοι μας:
Ο Αιμίλιος Χαλαμανδάρης – Θα μας μιλήσει για την πολύ μεγάλη επιτυχία της Innoetics και την εξαγορά της από τη Samsung Electronics. (tag το προφιλ του)
Η Εύα Ανυφαντή από το Memneshow, θα μας εξηγήσει πώς κατάφερε να συνδυάσει ξενάγηση και παιχνίδι μαζί, αλλά και για την εξέλιξη της ιδέας που βρίσκεται πίσω από την επιτυχία της! (tag το προφιλ του)
Ο Αλέξανδρος Καραβίτης και ο Πέτρος Ζιώγας θα μας μιλήσουν για τη δημιουργία της Syncbnb και την ανάπτυξή της σε ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για άτομα που μισθώνουν ακίνητα μέσω Airbnb, booking.com, Trip Advisor και όχι μόνο! (tag το προφιλ του)
Και τέλος , θα ακούσουμε την ιστορία της Μαργαρίτας Αθανασίου για την δημιουργία και ανάπτυξη της ψηφιακής πλατφόρμας Brainy World! (tag το προφιλ του)
Έλα και εσύ να συζητήσεις με ανθρώπους που κατάφεραν να δημιουργήσουν επιτυχείς start–ups και ξεχώρισαν με τις ιδέες τους!













