Άνοιξε τις πύλες της η 64η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς

Άνοιξε τις πύλες της ο ιστορικός θεσμός στην ανθοκομία της χώρας μας, η 64η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς.
Χτες, 27 Απριλίου, έγιναν τα Εγκαίνια της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς παρουσία, μεταξύ άλλων, του οικοδεσπότη, δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου,των Υπουργών Γιάννη Τσιρώνη, Γιάννη Μπαλάφα, του Αντιπροέδρου της Ν.Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου. 
Οι επισκέπτες της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς καθημερινά μπορούν να πάρουν ιδέες για τη διαμόρφωση του κήπου τους, τον καλλωπισμό της βεράντας και των εσωτερικών χώρων των σπιτιών τους αλλά και να ζητήσουν συμβουλές από τους γεωπόνους του Δήμου, οι οποίοι βρίσκονται στο Άλσος πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν.
Η 64η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς θα διαρκέσει έως τις 13 Μαΐου 2018
Τις καθημερινές (από Δευτέρα έως και Παρασκευή) η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό από την έναρξη της Έκθεσης στις 10:00 ως και τις 13:00. Eξαιρούνται οι καθημερινές ημέρες που είναι αργίες και τα Σαββατοκύριακα.
Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες το εισιτήριο κοστίζει 1,50 €.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της 64ης Ανθοκομικής Έκθεσης Δήμου Κηφισιάς θα εισέρχονται δωρεάν τις ώρες και ημέρες που επιβάλλεται η καταβολή εισιτήριου:
-
Οι κάτοχοι καρτών ελευθέρας εισόδου
-
Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ.. Θα πρέπει να επιδεικνύουν πρόσφατη Βεβαίωση Ανεργίας (που έχει ισχύ 30 ημέρες από την έκδοση της)
-
Τα παιδιά έως 12 ετών (δεν απαιτείται η επίδειξη δικαιολογητικού, καθώς η φυσική παρουσία του παιδιού πιστοποιεί ότι ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία δικαιούχων)
-
Τα άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), με την επίδειξη της ειδικής Ετήσιας Κάρτας Ελεύθερης Μετακίνησης που τους χορηγείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Διευθύνσεων Πρόνοιας του Ν. Αττικής.
-
Οι υπάλληλοι του Δήμου Κηφισιάς και των ΝΠΔΔ του με την επίδειξη της κάρτας προσωπικού και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Εισιτήριο μειωμένης τιμής 0,70 ευρώ :
-
Για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών με την επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας
-
Για νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών με την επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας
-
Για φοιτητές Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή Πανεπιστημίων της αλλοδαπής μέχρι την ηλικία των 25 ετών με την επίδειξη Φοιτητικής Ταυτότητας «Student Card – University ID» και Διαβατηρίου ή Ταυτότητας.
-
Για πολύτεκνους και τα μέλη των οικογενειών τους με την επίδειξη του ισχύοντος και θεωρημένου στο πίσω μέρος βιβλιαρίου πολυτέκνων, το οποίο χορηγείται στο δικαιούχο από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.

ΦΩΤΟ:ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ













