Παραιτήθηκε live η αντιδήμαρχος Μαραθώνα

Με αιχμές κατά του Δημάρχου του Δήμου Μαραθώνος , Ηλία Ψινάκη, παραιτήθηκε η μέχρι τώρα Αντιδήμαρχος, Δήμητρα Λαμπαρού.

«Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος», είπε στον ΣΚΑΪ η Δήμητρα Λαμπαρού, εκφράζοντας την ντροπή της για την μη παραίτηση αξιωματούχων που φέρουν ευθύνες.37931450_2255187804521684_7158857708085444608_n

Την παραίτησή της ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ η αντιδήμαρχος Μαραθώνα Δήμητρα Λαμπαρού, εκφράζοντας την ντροπή της για «όσους βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης αλλά δεν την πήραν ποτέ».

«Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος», είπε η κ. Λαμπαρού, αφήνοντας αιχμές για την απόφαση όσων υπέπεσαν σε «παραπτώματα» να παραμείνουν στην θέση τους ενώ ολόκληρες οικογένειες έχουν ξεκληριστεί.

Η κ. Λαμπαρού επιτέθηκε στον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, τον οποίο κατηγόρησε για απρέπεια και αλαζονεία.

Κατήγγειλε πως ο κ. Ψινάκης απουσίαζε από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που ο ίδιος συγκάλεσε, προσθέτοντας με νόημα ότι τα καθήκοντα του δημάρχου υπερβαίνουν το δημαρχείο και την καρέκλα.

Η κ. Λαμπαρού επέστησε τέλος προσοχή στους πυρόπληκτους όσον αφορά τα πρόσωπα που θα διαχειριστούν την οικονομική βοήθεια που έχει εξαγγείλει η πολιτεία, σημειώνοντας πως δεν εμπιστεύεται ούτε τον Δήμο, ούτε την Περιφέρεια Αττικής.

ΠΗΓΗ: www.skai.gr

Facebook Comments