Στις εγκαταστάσεις της Εθελοντικής ομάδας Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού-ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ ο Χαρδαλιάς

67344846_10157550627641941_2540099403234934784_nΟ νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας  Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Εθελοντικής ομάδας Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού-ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ σε μια άτυπη συνάντηση, στην οποία συνομίλησε με τους εθελοντές της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. και με τους εργαζόμενους του Δήμου μας στην πυρασφάλεια.
Στη συνάντηση έγινε αναφορά στο ρόλο και τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με στόχο την προστασία του Υμηττού, καθώς και για μια νέα δομή της πολιτικής προστασίας γενικότερα.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, διετέλεσε δήμαρχος Βύρωνα για τρεις τετραετίες, ενώ παράλληλα ήταν και πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Facebook Comments