Ψάχνει για βάση η ΕθεΚαΠ

Η σχετική ανακοίνωση:
Σεβόμενοι το Τοπικό Συμβούλιο του Πολυδενδρίου ως θεσμό και κατ’επέκταση την ομόφωνη απόφαση αυτού σχετικά με την παράδοση του χώρου στον οποίο λειτουργεί η ομάδα μας “ΕΘΕ.ΚΑ.Π.” και αποτελεί την επίσημη έδρα του Συλλόγου μας βάσει Καταστατικού, αποδεχόμαστε να αποχωρήσουμε από το χώρο ο οποίος μας είχε παραχωρηθεί για χρήση σχετική με τις δράσεις μας, για αόριστο χρονικό διάστημα με σχετικό έγγραφο του Δήμου Ωρωπού από τις 26/06/2018 με αριθμό πρωτοκόλλου : 8708090.
Κατανοώντας και τη θέση του Συλλόγου, καθώς δεν μπορεί να μείνει δίχως έδρα, θα πρέπει να μας χορηγηθεί ένα εύλογο διάστημα 2 μηνών (αντί των 2 ημερών που δόθηκαν), προκειμένου να βρεθεί άλλος χώρος για τη στέγαση και να γίνει μετεγκατάσταση.
Ενημερώνουμε λοιπόν ανοιχτά, πως η ομάδα μας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου χώρου στην περιοχή του Καπανδριτίου ή Πολυδενδρίου, εάν κάποιος συμπολίτης μας μπορεί να διαθέσει κάποιο χώρο, ας επικοινωνήσει μαζί μας!













