Δύναμης Ευθύνης σε Λαϊκή Συσπείρωση: “ανυπόστατη και άδικη η αναφορά σας σε υποκριτική στάση”

0
149

53006809_618861081962508_1916357366014541824_nΑπάντηση της Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο στη Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου: 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου με δελτίο τύπου αναφέρεται σε μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται γενικότερα με την Παιδεία, καθώς και με τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον Δήμο Διονύσου. Στο δελτίο τύπου υπήρξαν και αναφορές στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο και στην παράταξη της Δύναμης Ευθύνης, στις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε. 

Ο Γιάννης Καλαφατέλης, ως Κοινοτάρχης στο Κρυονέρι και ως πρώτος δήμαρχος στον Διόνυσο, ενίσχυσε τις σχολικές υποδομές με την κατασκευή νέων κτιρίων και, όταν δεν υπήρχε άλλη λύση, με την ενοικίαση χώρων που ήταν επαρκείς, κατάλληλοι και ασφαλείς, και με τους καλύτερους οικονομικούς όρους. 

Και τώρα, ως Δύναμη Ευθύνης, λίγο πριν την ανάληψη των καθηκόντων μας, θεωρήσαμε αναγκαίο να καταγράψουμε τα οξυμένα και χρονίζοντα προβλήματα των περιοχών μας και να συζητήσουμε δημόσια την επιτακτική αντιμετώπισή τους. Κρίναμε απαραίτητη μια συνάντηση με όλες τις παρατάξεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, με τους καθηγητές και τους δασκάλους, με τους γονείς και τα συλλογικά τους όργανα, με κάθε πολίτη που νοιάζεται για τον τόπο του. Η συμμετοχή δικαίωσε την επιλογή μας, παρά την απόφαση των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής να απόσχουν. 

Αγαπητοί φίλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης και η Δύναμη Ευθύνης ουδέποτε αμφισβήτησαν την ειλικρίνεια των προθέσεών σας ούτε τους αγώνες σας για το καλό της Παιδείας. Γι αυτό η πρόσκληση απευθύνθηκε και σε εσάς. Αναφαίρετο και σεβαστό το δικαίωμά σας να μην προσέλθετε. Όμως ανυπόστατη και άδικη η αναφορά σας σε υποκριτική στάση. 

Ως δημοτική αρχή δεν θα μείνουμε στις διαπιστώσεις. Θα βρούμε λύσεις και σε συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς της περιοχής μας, θα τις εφαρμόσουμε. 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο 

Facebook Comments