Καταγγελία της Ένωσης Γονέων Δήμου Διονύσου

Ανακοίνωση-Καταγγελία
Μόνο αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει το γεγονός ότι δύο συνεχόμενες εβδομάδες η προπόνηση μπάσκετ των παιδιών του Α.Ο Άνοιξης διακόπτεται από την παρουσία της αστυνομίας!!!!
Συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη απόγευμα στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο της Άνοιξης προπονείται το τμήμα μπάσκετ του Α.Ο Άνοιξης. Τις δύο προηγούμενες εβδομάδες στον χώρο βρίσκεται για προπόνηση και η ομάδα χάντμπολ.
Η ομάδα του Χάντμπολ με τον πρόεδρο της κ. Μάριο Λουκάτο απαίτησε από την ομάδα μπάσκετ να αποχωρήσει από το γήπεδο διότι , όπως υποστήριξε ο ίδιος , είχε απόφαση παραχώρησης για την συγκεκριμένη ώρα υπογεγραμμένη από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Π. Τσούκα.
Τα παιδιά του μπάσκετ δυσανασχέτησαν και ο πρόεδρος του Χάντμπολ έκρινε σκόπιμο , μάλλον είναι προσφιλής τακτική του , να καλέσει την αστυνομία. Το ίδιο ακριβώς περιστατικό επαναλήφθηκε για δύο Πέμπτες στην σειρά.
Από πότε στους σχολικούς χώρους έχουν αρμοδιότητες τα αστυνομικά τμήματα ;
Τι πρότυπα για τον αθλητισμό δημιουργούν τέτοιες ενέργειες στα παιδιά μας ;
Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων υποστηρίζει ότι τα όποια ζητήματα δημιουργούνται στα σχολικά γυμναστήρια δεν αφορούν την αστυνομία και χαρακτηρίζει την ενέργεια αυτή ως άκρως επικίνδυνη και καταδικάζει όλους όσους εμπλέκονται με τέτοιου είδους τακτικές.
Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων καλεί τα ΔΣ των συλλόγων γονέων , τα 15 μελή , όλους τους γονείς και τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν και να καταγγέλλουν αντίστοιχες ενέργειες .
Επίσης καλούμε την Δημοτική Αρχή και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα και να καταδικάσει τέτοιου είδους φαινόμενα.
Η Ένωση Γονέων Δήμου Διονύσου αποτελεί ομπρέλα υπεράσπισης και δωρεάν πρόσβασης όλων των μαθητών στα σχολικά γυμναστήρια.
ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.
Την επόμενη Πέμπτη θα είμαστε μαζί με τους γονείς στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο της Άνοιξης για να εμποδίσουμε την παρουσία της αστυνομίας και να απαντήσουμε έμπρακτα στις απειλές για προσαγωγές.
21 Ιανουαρίου 2019
Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Διονύσου













