Με μεγάλη καθυστέρηση ολοκληρώνονται οι εργασίες παιδικής χαράς στο Κρυονέρι

????????????????????????????????????

Στο τελικό στάδιο και με μεγάλη καθυστέρηση, είναι οι εργασίες ανακατασκευής και ο εξοπλισμός με νέα όργανα της παιδικής χαράς στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα της Δ.Ε Κρυονερίου. Είναι η πρώτη από τις νέες έξι (6) παιδικές χαρές που ανακατασκευάζει ο Δήμος Διονύσου, με ίδιους πόρους και συνολικό προϋπολογισμό 380.000 ευρώ.

????????????????????????????????????

Έως το τέλος Αυγούστου 2018, αναμένεται επίσης να παραδοθούν προς χρήση άλλες δύο (2) παιδικές χαρές: στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου της Δ.Ε Αγ. Στεφάνου και στην πλατείας Οάσεως, επίσης, της Δ.Ε Αγ. Στεφάνου. Ακόμη, εντός του Οκτωβρίου 2018, θα ολοκληρωθούν οι ανακατασκευές των παιδικών χαρών στην οδό Καλαμάτας της Δ.Ε Δροσιάς, στην οδό Αργυροκάστρου της Δ.Ε Δροσιάς και στην οδό Καΐρη της Δ.Ε Διονύσου, ενώ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ανακατασκευής για την παιδική χαρά έναντι του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Δ.Ε Άνοιξης, με δωρεά του κ. Αθ. Μαρτίνου.

????????????????????????????????????

Έχουν ενταχθεί, επίσης, στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1 του Υπουργείου Εσωτερικών τέσσερις (4) ακόμη παιδικές χαρές, οι οποίες αναμένεται να εντός του 2018 και είναι οι κάτωθι: στην οδό Καραϊσκάκη της Δ.Ε. Ροδόπολης, στην πλατεία Σεμέλη της Δ.Ε. Δροσιάς, στην οδό Μπιζανίου της Δ.Ε. Δροσιάς και στην οδό Ανακτορείας, Αναγέννηση, της Δ.Ε. Διονύσου.

 

Facebook Comments