Παραιτήθηκε ο Καρυστινός

“Δυστυχώς, όμως, από την μεταξύ μας συνομιλία και τις ανταλλαγείσες προσωπικές επιστολές επιβεβαιώθηκε ότι προσεγγίζουμε διαφορετικά τόσο τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, όσο και την πραγματική απόδοση της λαϊκής εντολής, που έλαβε η παράταξή μας στις εκλογές του Μαΐου 2019.
Ως εκ τούτου σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής”.
Τονίζει στην επιστολή παραίτησης προς τον Δήμαρχο Διονύσου, Γιάννη Καλαφατέλη, ο μέχρι χτες Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Καρυστινός.
Αναλυτικά η επιστολή:
ΠΡΟΣ : κ. Δήμαρχο Διονύσου
Δροσιά, 8 Μαΐου 2021
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Αξιότιμε κε Δήμαρχε!
Κατ΄αρχάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρότασή σας να αναλάβω κατ’ αποκλειστικότητα συγκεκριμένο αντικείμενο δράσης, μέσα στο πλαίσιο του πολιτικού σας σχεδιασμού για το προσεχές χρονικό διάστημα.
Δυστυχώς, όμως, από την μεταξύ μας συνομιλία και τις ανταλλαγείσες προσωπικές επιστολές επιβεβαιώθηκε ότι προσεγγίζουμε διαφορετικά τόσο τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, όσο και την πραγματική απόδοση της λαϊκής εντολής, που έλαβε η παράταξή μας στις εκλογές του Μαΐου 2019.
Ως εκ τούτου σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής. Είμαι περήφανος διότι οι υπηρεσιακοί μου συνεργάτες και εγώ σας παραδίδουμε σήμερα σαφές και μετρήσιμο έργο, έχοντας αντιμετωπίσει – ιδίως κατά τους τελευταίους 15 μήνες – υπέρμετρα και πρωτόγνωρα προβλήματα -πανδημία covid19-, τα οποία κατορθώσαμε -κατά κανόνα μόνοι μας- να επιλύσουμε επιτυχώς.
Παραμένω σταθερός στις προγραμματικές αρχές και αξίες της «Δύναμης Ευθύνης» και θα τιμήσω στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου από την θέση του δημοτικού συμβούλου. Από την θέση αυτή διαβεβαιώνω τους Διονυσιώτες ότι η ακηδεμόνευτη φωνή μου θα ακούγεται ακόμη πιο δυνατά.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.
Με εκτίμηση
Νίκος Καρυστινός
Facebook Comments