Σοβαρές καταγγελίες της παράταξης “Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες”

0
127

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Δήμου Διονύσου, “Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες”, σχετικά με τα μέτρα του Δήμου για την πανδημία:

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Η πρότασή μας για αγορά tablet για την διευκόλυνση μαθητών που τα έχουν ανάγκη και τα οποία μετά το τέλος της πανδημίας θα εξοπλίσουν όλα τα σχολεία του Δήμου μας βλέπουμε με χαρά να την ακολουθούν ο ένας μετά τον άλλο πολλοί Δήμοι της χώρας μας ΕΚΤΟΣ όμως από τον δικό μας. Ταυτόχρονα στην ίδια κατεύθυνση κινείται και το επίσημο Υπουργείο Παιδείας.
Αντ’ αυτού εν μέσω πανδημίας γίνονται απευθείας αναθέσεις 111.000,00 ευρώ προκειμένου να ανατεθεί ο τομέας της ύδρευσης σε ιδιώτες . Την δουλειά δηλαδή που μέχρι χθες έκαναν υπάλληλοι του Δήμου τώρα ο Δήμος θα την πληρώνει 111.000,00 και μάλιστα με απευθείας ανάθεση. Απευθείας ανάθεση 111.000,00 από τον εισηγητή αντιδήμαρχο Τ.Υ Κο Κριεμάδη στον πρώην υπάλληλο του στο γραφείο του. Ούτε καν δεύτερη προσφορά δεν ζητήθηκε. Νόμιμο ηθικό ο καθένας ας αναρωτηθεί.
Εν μέσω πανδημίας άλλος ένας ειδικός συνεργάτης προσλαμβάνεται από το Δημο Διονύσου. Μάλιστα εντελώς συμπωματικά έχει το ίδιο επώνυμο με τον Δήμαρχο Ν. Ηρακλείου Κο Μπάμπαλο στον οποίο ως ειδικός συνεργάτης εργαζόταν ο νυν Δήμαρχος Διονύσου, όσο ήταν αντιπολίτευση, που όπως ο ίδιος λέει σε πρόσφατη συνέντευξή του άλλο επάγγελμα εκτός από την τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει. Λέτε να πρόκειται για σύμπτωση ή για εξόφληση γραμματίου με τα λεφτά των δημοτών.
Ταυτόχρονα και πάλι εν μέσω πανδημίας διενεργείται δαπάνη με τίτλο «Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ειδικά θέματα σχεδιασμού και ποιότητας πληροφοριακών συστημάτων για την επεξεργασία χωρικών και επιχειρησιακών δεδομένων και την βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών προς τον πολίτη , του Δήμου Διονύσου Αττικής» . Πως είπατε δεν καταλάβατε γιατί εν μέσω πανδημίας θα πεταχτεί άλλο ένα θολό 24άρι χιλιάδες που βρωμάει Διονυσοσκουφίτσα από μακριά. Η απάντηση είναι απλή την είπαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, αυτός που εκμεταλλεύεται την περίοδο της κρίσης για να ωφεληθεί προσωπικά, χωρίς καμία ΝΤΡΟΠΗ δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και τον χαρακτήρα, δείχνει γιατί θέλει να είναι στο τιμόνι του Δήμου.
Μόνο για tablet των παιδιών δεν υπάρχουν χρήματα.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ

Facebook Comments