Βόμβα Πουλίδα. Εκτός “Δύναμης Ευθύνης”

0
433

“Είναι πρακτικά αδύνατον και συγκεκριμένα με την πάντα κατ εμε απαράδεκτη δήλωση του κ Κριεμάδη για το αποχετευτικό ( δεν διαφέρει από τις δηλώσεις των πρώην Αντιδημάρχων του κ Ζαμάνη)     να συνεργαστώ μαζί του στο ίδιο αντικείμενο”.   

Αναφέρει στην ανακοίνωση παραίτησής του από την δημοτική παράταξη του Δήμου Διονύσου  ” Δύναμη Ευθύνης ‘,ο  Γιώργος Πουλίδας , ο οποίος ασχολείται εδώ και χρόνια με το έργο της αποχέτευσης.

Η ανακοίνωση της παραίτησης:

 

Προς τον επικεφαλής της παράταξης ” Δύναμη Ευθύνης ” και Δήμαρχο του Δήμου Διονύσου  Ι. Καλαφατέλη

Αξιότιμε κ Δήμαρχε και φίλε Γιάννη Καλαφατέλη

Μετά από πολύ ώριμη σκέψη και για να σε διευκολύνω απαλλάσσοντας σε από την ”πίεση ” που μου καταλογίζεις ότι ασκώ επάνω σου πολύ άπλα και μόνο ζητώντας   ,   κάποιο επίσημο χαρακτηρισμό ούτως ώστε να βοηθήσω και εγώ στα τόσο πολύ μεγάλα προβλήματα της αποχέτευσης ανιδιοτελώς πάντα ,  υποβάλω την παραίτηση μου από την παράταξη την οποία θέλω και να δεχτείς .

Είναι πρακτικά αδύνατον και συγκεκριμένα με την πάντα κατ εμε απαράδεκτη δήλωση του κ Κριεμάδη για το αποχετευτικό ( δεν διαφέρει από τις δηλώσεις των πρώην Αντιδημάρχων του κ Ζαμάνη)     να συνεργαστώ μαζί του στο ίδιο αντικείμενο.

Με άλλα λόγια αν και διόρισες τον κ Παπαβασιλείου Αντιδήμαρχο υπεύθυνο για την αποχέτευση με τον οποίον είχα άψογη συνεργασία ,  ο κ Κριεμάδης για λόγους που μόνο αυτός  γνωρίζει μας απαξιώνει και τους δυο ., απ ότι προσωπικά γνωρίζω  αποφασίζοντας μόνος του .

Σου εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σου .

Με εκτίμηση

Γιώργος Πουλίδας

Facebook Comments