Χρ.Καλός: “δεν πρόκειται να καθίσω σε τραπέζι προεκλογικών συνεργασιών με το αμαρτωλό παρελθόν και το πλήρες ανίκανο παρόν”

“Αυτό όμως που οφείλω να διευκρινήσω είναι ότι ο συνδυασμός μας «Δημιουργία για την Κηφισιά» δεν πρόκειται να καθίσει σε τραπέζι προεκλογικών συνεργασιών στο οποίο θα συμμετέχει το αμαρτωλό παρελθόν και το πλήρες ανίκανο παρόν”.
Τονίζει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του προς την ΒΟΡΕΙΝΗ , ο Χρήστος Καλός σχετικά με την πρόταση Δ.Λιανού για Δημοκρατικές Συνεργασίες στον Δήμο Κηφισιάς.
Η επιστολή:
Αγαπητέ Νίκο,
όπως εξήγησα και στον κο Λιανό, η πρόταση προέρχεται από τον συνδυασμό μας, έχει γίνει εδώ και δύο μήνες και δεν έχει ανταποκριθεί παρά μόνο ένας υποψήφιος.
Χαίρομαι που μετά από τόσο καιρό ο συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος αποφασίζει να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μας εμφανιζόμενος ετεροχρονισμένα σαν ενωτικός. Χαίρομαι πραγματικά. Να σας θυμίσω ότι πριν δύο εβδομάδες και άλλος υποψήφιος δήμαρχος (Νίκος Αναγνωστάτος) έκανε παρόμοια πρόταση. Δεν θα κρίνω τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε ο χρόνος δημοσιοποίησης τέτοιων προτάσεων.
Άλλωστε αυτό είναι εμφανές και απολύτως κατανοητό από όσους συμμετέχουμε στα κοινά. Αυτό όμως που οφείλω να διευκρινήσω είναι ότι ο συνδυασμός μας «Δημιουργία για την Κηφισιά» δεν πρόκειται να καθίσει σε τραπέζι προεκλογικών συνεργασιών στο οποίο θα συμμετέχει το αμαρτωλό παρελθόν και το πλήρες ανίκανο παρόν.
Ο κόσμος έκρινε ανεπιστρεπτί το παρελθόν την δεύτερη Κυριακή των προηγούμενων εκλογών και έχει διαγράψει ήδη το «ηθικό» πλην όμως αδύναμο να ασκήσει διοίκηση παρόν.
Με τους υπόλοιπους θα συζητήσουμε τα πάντα .
Ευχαριστώ













