Δωρεάν συμπλήρωση του Α.Δ.Υ.Μ. στο Δήμο Κηφισιάς σε οικογένειες του Δήμου, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού

0
90

Δωρεάν συμπλήρωση του Α.Δ.Υ.Μ. στο Δήμο Κηφισιάς σε οικογένειες του Δήμου, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμούkifisia-1-3-1-3-1-1-1-1-2-2-1

Η Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς, προσφέρει δωρεάν τη συμπλήρωση του Α.Δ.Υ.Μ. (Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή), που είναι απαραίτητο για την εγγραφή των μαθητών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε οικογένειες του Δήμου, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, ανασφάλιστοι γονείς, οικονομικά αδύναμοι, πολύτεκνοι και μονογονεϊκές οικογένειες.

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή των παιδιών στο Νηπιαγωγείο και την Α΄ Δημοτικού  και πρέπει να προσκομιστεί στα σχολεία.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το βιβλιάριο υγείας τους για να γίνεται ταυτόχρονα και ο έλεγχος για τα εμβόλια.

Η παροχή της «Κοινωνικής Μέριμνας» Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Κηφισιάς  θα πραγματοποιηθεί στο  Δημοτικό Πολυϊατρείο Κηφισιάς  « ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ»(Μαρ. Αντύπα 3, Κ. Κηφισιά),  από  Δευτέρα  15 Απριλίου 2019 έως και  Δευτέρα 20 Μαΐου 2019.

Οι  γιατροί θα εξετάζουν τα παιδιά, κατόπιν ραντεβού τις εργάσιμες  ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή 16:00-20:00.

Τηλέφωνο  για ραντεβού : 2108012632        

Facebook Comments

Δωρεάν συμπλήρωση του Α.Δ.Υ.Μ. στο Δήμο Κηφισιάς σε οικογένειες του Δήμου, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού

0
90

iatroi_1Ο Δήμος Κηφισιάς προσφέρει δωρεάν τη συμπλήρωση του Α.Δ.Υ.Μ. (Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή), που είναι απαραίτητο για την εγγραφή των μαθητών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε οικογένειες του Δήμου, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, ανασφάλιστοι γονείς, οικονομικά αδύναμοι, πολύτεκνοι και μονογονεϊκές οικογένειες.

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή στο Νηπιαγωγείο, την Α΄ και Δ’ Δημοτικού, την Α Γυμνασίου και την Α’ Λυκείου, και πρέπει να προσκομιστεί στα σχολεία.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το βιβλιάριο υγείας τους για να γίνεται ταυτόχρονα και ο έλεγχος για τα εμβόλια.

Η παροχή του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί στο Δρυμπέτειο Δημοτικό Πολυϊατρείο Κηφισιάς (Κώστα Βάρναλη 58, πάνω από το ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας) μετά από την εξέταση των παιδιών από παιδίατρους τις εξής ημέρες και ώρες:

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 10.30- 13.00

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 16.00-19.00

Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε να αποστείλετε  ένα  email στην ηλεκτρονική διεύθυνση efyraki@yahoo.gr ή sms στο 6944703230 με τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο παιδιού, σχολείο, ημέρα και ώρα που θα έρθετε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Facebook Comments