Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Κάηκαν σπίτια, επιχειρήσεις και αυτοκίνητα – Δείτε βίντεο

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Το πύρινο μέτωπο πέρασε μέσα από αυλές – Κάηκε αποθήκη 1.000 τ.μ. στο αεροδρόμιο του Τατοΐου

Σπίτια, επιχειρήσεις και αυτοκίνητα καίγονται στην Βαρυμπόμπη από το πέρασμα της μεγάλης πυρκαγιάς η οποία έχει επεκταθεί και στις Αδάμες και έχει οδηγήσει τις αρχές να εκκενώσουν οικισμούς.

Όπως μετέδωσε το OPEN στην Βαρυμπόμπη το πύρινο μέτωπο πέρασε μέσα από αυλές και επιχειρήσεις αφήνοντας πίσω της στάχτες. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από την καμένη Ferrari η οποία στάχτη.

Καίγονται επιχειρήσεις στη Βαρυμπόμπη

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάηκε και μία μεγάλη αποθήκη μεγέθους 1.000 τ.μ. στο αεροδρόμιο του Τατοϊου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, με ασφάλεια απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι από τους πολίτες στη Βαρυμπόμπη που είχαν αναφέρει εγκλωβισμό σε διάφορα σημεία, λόγω της πυρκαγιάς, με τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση. Επίσης όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πέρασε ο κίνδυνος και για αστυνομικούς που είχαν παγιδευτεί μαζί με πυροσβέστες σε σημείο κοντά στην πυρκαγιά. Όπως έγινε γνωστό επρόκειτο για μία ομάδα ΔΙΑΣ που βρίσκονταν μαζί με πυροσβέστες στο συγκεκριμένο σημείο όπου όμως εκτονώθηκε η κατάσταση και πλέον μπορούν να απομακρυνθούν χωρίς κίνδυνο.

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.protothema.gr
Facebook Comments