Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς

0
85

unnamed (11)Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν γονείς του Δήμου το θέμα “Η οικογένεια κύτταρο προστασίας κατά του εκφοβισμού και της ενδοσχολικής βίας” που παρουσίασε η καθηγήτρια –συγγραφέας Βασιλική Πιτούλη, στη Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017, Παγκόσμια ημέρα κατά του εκφοβισμού.

Η επόμενη συνάντηση των γονέων είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, με θέμα «Ατυχήματα παιδικής ηλικίας» από τον Παιδίατρο- Εντατικολόγο Τάσο Χατζή. στις 18:00, στη Βίλα Κώστα (Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία).

Υπεύθυνη για τη Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς είναι η Πρόεδρος της ΔΕΠ κα Κατερίνα Καραλή.

Facebook Comments

Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς

0
85

unnamed (2)Μια εξαιρετική ομιλία με την ψυχολόγο Κατερίνα Καλίτση με  θέμα την «Έκφραση Συναισθημάτων» και ιδιαίτερα το φόβο και τον θυμό διεξήχθη στην Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς, την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, στη Βίλα Κώστα.

Η ενεργή συμμετοχή όλων των γονιών, με τις εύστοχες παρατηρήσεις τους και την διάθεσή τους να μοιραστούν προσωπικά γεγονότα, συνέβαλλαν ουσιαστικά στην συζήτηση.unnamed

Το επόμενο ραντεβού με τους γονείς είναι την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 στις 18:00, στη Βίλα Κώστα (Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία) με θέμα «Η οικογένεια κύτταρο προστασίας κατά του εκφοβισμού και της ενδοσχολικής βίας» με την καθηγήτρια Βασιλική Πιτούλη.

Υπεύθυνη για την Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς είναι η Πρόεδρος της ΔΕΠ κα Κατερίνα Καραλή.

Facebook Comments