Στο «ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ» ο Θωμάκος

LOGOΟ Συνδυασμός «Γιώργος Θωμάκος -Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης» συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο  του Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς

«ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ»

 

O Συνδυασμός «Γιώργος Θωμάκος -Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης» είναι ο πρώτος Συνδυασμός του Δήμου μας που πρότεινε Διαπαραταξιακά Κοινοτικά Συμβούλια με ισότιμη συμμετοχή όλων των παρατάξεων. Ο ενισχυμένος ρόλος των Κοινοτικών Συμβουλίων επικεντρώνεται στην καθημερινότητα της τοπικής κοινωνίας με μέριμνα τεχνικών εργασιών μικρής κλίμακας και στην εκπροσώπηση των συμφερόντων της κοινότητας στο Δήμο.

Με τον νέο εκλογικό νόμο δίνεται η δυνατότητα στις Κοινότητες, να εκπροσωπηθούν με συνδυασμούς οι οποίοι θα μετέχουν στην εκλογική διαδικασία χωρίς καμία σύνδεση με τους  Δημοτικούς συνδυασμούς. Με το σκεπτικό αυτό και προς όφελος των κοινοτήτων μας Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη ο Συνδυασμός μας προσπάθησε για διαπαραταξιακά κοινοτικά συμβούλια.

Εφόσον αυτό δεν επετεύχθη ο Συνδυασμός μας συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο «ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ» με δύο (2) υποψήφιες: με τις κυρίες  Μαγδαληνή Σκορδάκη-Μπονοροπούλου και Ελένη Σουρά, ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχουν συνολικά πέντε (5) παρατάξεις.

 

 

Facebook Comments