Συνεδριάζει την Δευτέρα η Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς

dimarhio-3-1-1-1

Συνεδριάζει την Δευτέρα  31 Οκτωβρίου στις 18:30 η Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς  στο Δημαρχείο (αίθουσα «Σ. Βόλκος» Δήμου Κηφισιάς) , προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

 

Α) Επικύρωση πρακτικών

Β) Ενημέρωση Συμβουλίου.

Γ) Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως.

Δ) Έκτακτα θέματα

Ε) Τακτικά θέματα.

 

 1. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Κέντρο Διασκέδασης, στο 16ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία “LAR B. Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία” και με διακριτικό τίτλο “LAR B. Μ.Ι.Κ.Ε.”.

 

 1. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος  Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου γεύματος – Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών, επί της οδού Τατοΐου αρ. 86 και Ηφαίστου στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «ΕΚΟ Καλυψώ Μ.Ε.Π.Ε.»

 

 1. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Κατάστημα παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος (μανικιούρ – πεντικιούρ), επί της οδού Αγ. Τρύφωνος αρ. 6, στην Κηφισιά, στην κ. Προδρομίδου Αναστασία του Ιωάννη.

 

 1. Επί αιτήσεως ανανέωσης χορήγησης άδειας χρήσης μουσικών οργάνων (στερεοφωνικό συγκρότημα) στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Αργυροπούλου αρ. 7, στην εταιρεία με την επωνυμία «ΦΡΑΤΙ Ι.Κ.Ε.».

 

 1. Επί αιτήσεως χορήγησης άδειας χρήσης μουσικής με μηχανικά μέσα στο κατάστημα, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κασσαβέτη αρ. 9 και Κυριαζή αρ. 40, στην εταιρεία με την επωνυμία «Food Center Ανώνυμη Εταιρεία Ειδών Διατροφής».

 

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως για την κατασκευή στηθαίων σε ζώνη φύτευσης πεζοδρομίου έμπροσθεν ακινήτου επί της οδού Χελιδονούς αρ. 17, στην Κηφισιά.

 

 1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου επί της οδού Αγ. Δημητρίου αρ. 14, στο Ο.Τ. 39 στην Κηφισιά».

 

 1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του κρασπέδου του πεζοδρομίου της οδού Υγείας, στη συμβολή της με την οδό Αιγηνίτου στην Κηφισιά».

 

 1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Ομήρου, στη συμβολή της με την οδό Αγίου Τρύφωνος, στο Ο.Τ. 25, στην Κηφισιά».

 

 1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, στην οδό Κουντουριώτου στην Κηφισιά, επί του κρασπέδου που οριοθετεί τον κοινόχρηστο χώρο πρασίνου, που βρίσκεται μεταξύ των Ο.Τ. (18-22-23-25) και της οδού Κοκκιναρά».

 

 1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσεων στάθμευσης στον παιδικό σταθμό «ΒΙΛΑ ΜΙΧΛ» του Δήμου Κηφισιάς, επί της οδού Κοκκινάκη αρ.5».

 

 1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Δήμητρος στην Κηφισιά».

 

Facebook Comments