Γιάννης Γεωργακάς: Ο 20χρονος που σαρώνει προεκλογικά στις προτιμήσεις των Μαρουσιωτών

0
510

Γιάννης Γεωργακάς – Ο 20χρονος  φοιτητής που σαρώνει προεκλογικά στις προτιμήσεις των Μαρουσιωτών και αποτελεί το απόλυτο φαβορί  στο ψηφοδέλτιο του Πάνου Βραχνού «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ»

ΦΩΤΟ ΓΙΑΝΝΗΣ 1

Η εμφάνιση λένε ανοίγει πόρτες.

Όταν αυτό όμως συνοδεύεται και από μία έντονη προσωπικότητα τότε με απλά μαθηματικά έχουμε τη γενική παραδοχή ότι υπάρχει το πλήρες πακέτο.

Ο νεαρός φοιτητής από το Μαρούσι όπως φαίνεται έχει χιλιάδες φίλους και φίλες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον ακολουθούν, τον παρακολουθούν και είναι μαζί του σε αυτό το βήμα του, την κάθοδό του στην τοπική Αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του Πάνου Βραχνού «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ».

Ο Γιάννης είvαι μόλις 20 χρόνων, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Αναλογιστικών και Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών.

Όνειρο ζωής για εκείνον να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα. Είναι από τα παιδιά εκείνα που δεν ασχολείται μόνο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για γνωριμίες αλλά τα χρησιμοποιεί επ΄ωφελεία της επιστημονικής του εξέλιξης και προοπτικής.

Είναι αυτή η νέα φουρνιά παιδιών που μετέχουν στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας με τον τρόπο αυτό. Κάνοντας σχόλια στα κακώς κείμενα με σαφήνεια, τοποθέτηση με επιχειρήματα και ακριβολογία καμία φορά και με έντονη διάθεση για κριτική στο σύστημα.

Στις φετινές εκλογές του έγινε πρόταση να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Πάνου Βραχνού «ΜΑΡΟΥΣΙ- ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ».

Δε χρειάστηκε να το σκεφτεί λέει για πολύ ώρα και αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση που του έγινε. «Είναι τιμητικό για ένα παιδί της ηλικίας μου να συναναστρέφεται με ανθρώπους όπως αυτοί που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο νίκης του κ. Πάνου Βραχνού.

Για μένα είναι ένας εμπνευστικός άνθρωπος που ίσως και λόγω της ιδιότητας του επειδή είναι γιατρός έχει μάθει να είναι κοντά στους ανθρώπους και αν επικοινωνεί με έναν μαγικό τρόπο μαζί τους. Πολύ σημαντικό αυτό. Σε κάνει να καταλαβαίνεις ότι καμία φορά δε χρειάζεται μόνο η επιστημονική γνώση αλλά το να έχεις τον τρόπο, τα εργαλεία εν προκειμένω τα χειρουργικά εργαλεία που θα σε βοηθήσουν με έναν μαθηματικό τρόπο συλλογισμού να φτιάξεις, να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα. Για την πόλη σου.ΦΩΤΟ ΓΙΑΝΝΗΣ 2

Για την πόλη μας. Για εμάς. Για τα νέα παιδιά είναι απαραίτητο να κατανοήσουν ότι πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά. Ειδικά σε επίπεδο αυτοδιοικητικό οι νέοι, όπως λέει ο κ. Βραχνός συνέχεια, πρέπει και θα έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης στη λογική του ότι θα ακούγονται οι δικές τους προτάσεις. Η διάθεση για αλλαγή, για μετάβαση σε μία νέα εποχή για το Μαρούσι είναι για όλους μας πρόκληση. Και όλα τα νέα παιδιά, αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι εδώ και στηρίζουν ανθρώπους που έχουν όραμα. Πολλά νέα παιδιά με πλησιάζουν τις τελευταίες μέρες μου λένε μπράβο για την πρωτοβουλία μου αυτή, μιλάω μαζί τους λένε ότι είμαι από τους αγαπημένους τους, οπότε, είμαστε σε διαδικασία συνεχούς διαλόγου με όλους αλλά ειδικότερα με παιδιά της ηλικίας μου. Οι σπουδές μου θα συνεχιστούν φυσικά κανονικά ασχέτως της ενασχόλησής μου με τα κοινά. Είναι πολύ ιδιαίτερες οι σπουδές που κάνω και ποιος ξέρει ίσως να αξιωθώ κάποια στιγμή με την τεχνογνωσία που ελπίζω ότι θα λάβω από τους καθηγητές μου να είμαι σε θέση να προτείνω λύση για να σωθεί το ασφαλιστικό σύστημα. Σημασία έχει να πορεύεσαι με τις δικές σου δυνάμεις σε αυτή τη ζωή και να έχεις την πολυτέλεια να κάνεις το δικό σου ταξίδι σε μια καλή σανίδα σχεδίων. Αυτή μας την εγγυάται σε κάθε περίπτωση ο επικεφαλής του συνδυασμού μας «ΜΑΡΟΥΣΙ- ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ, κ. Πάνος Βραχνός. Εύχομαι ολόψυχα να σαρώσει στις εκλογές της Κυριακής 26ης Μαΐου».

 

Facebook Comments