Μεγάλη συγκέντρωση στα Ηπειρώτικα προς τιμή του Πάνου Βραχνού

Πλημμύρισαν με κόσμο τα Ηπειρώτικα το βράδυ της Παρασκευής σε μία ομολογουμένως πολυπληθή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό καφέ της περιοχής προς τιμή του επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ», Πάνου Βραχνού.
Την εκδήλωση οργάνωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Καγιάς Λάζαρος .
Το παραδοσιακό καφενείο που επέλεξαν όπως φάνηκε δεν χωρούσε κυριολεκτικά το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε εκεί για να τιμήσει τον Πάνο Βραχνό.
Σε μία ατμόσφαιρα, φιλική και πολύ ζεστή το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε εκεί δε σταμάτησε να χειροκροτεί και να εύχεται καλή επιτυχία και σαρωτική νίκη στον υποψήφιο Δήμαρχο Πάνο Βραχνό.
Ο κ. Βραχνός πήρε το λόγο στη διάρκεια της βραδιάς ευχαρίστησε όλους όσους διοργάνωσαν την εκδήλωση και δήλωσε έτοιμος για την νίκη στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 26ης Μαΐου.













