Μήνυμα του ΕΟΤ για τον κορωνοϊό

0
286

 

Ο ΕΟΤ παρέχει πληροφόρηση από την πρώτη μέρα για τα μέτρα που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό από την Ελληνική Κυβέρνηση και αφορούν τον τουρισμό, τους επισκέπτες μας και την κατάσταση στην χώρα. Μπείτε στην ειδική ενότητα του visitgreece.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά για οτιδήποτε νεότερο.

Σχετική επιστολή προς τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής:

Προς όλους τους Δήμους της Π.Α.

 

Θέμα: Διαβίβαση έκτακτου ενημερωτικού σημειώματος Γ.Γ. ΕΟΤ – Κάλεσμα συμπόρευσης και διάδοσης του

Αγαπητοί,

Σε συνέχεια της προηγούμενης αλληλογραφίας μας, σας διαβιβάζουμε έκτακτο ενημερωτικό σημείωμα του Γ.Γ. ΕΟΤ κου Δ. Φραγκάκη, παρακαλούμε για τις άμεσες σχετικές ενέργειές σας:

Σας απευθύνουμε θερμή παρότρυνση να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες διάδοσης του, μαζί με την φωτογραφία (Print Screen):

  1. να το αναρτήσετε σε όλες τις ιστοσελίδες του Δήμου σας και σε όλα τα Social Media που διαχειρίζεστε
  2. να το προωθήσετε σε όλα τα ενημερωτικά sites και δημοσιογραφικά blogs του Δήμου σας
  3. να το προωθήσετε σε όλους τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου του Δήμου σας
  4. να το προωθήσετε σε όλες τις ιστοσελίδες και στα ΜΜΕ του εξωτερικού με τα οποία διατηρείτε επαφή ή έχετε συνεργασία
  5. να το στείλετε με email σε όλες τις διεθνείς επαγγελματικές επαφές σας από την τουριστική βιομηχανία (Travel Agents, Tour Operators κ.α.)

Παρακαλούμε θερμά επιβεβαιώστε τη λήψη του mail, (στo e-mail: [email protected]), ενημερώστε μας  μόλις προχωρήσετε στις παραπάνω ενέργειες και αποστείλετε feedback (ενδεικτικές απαντήσεις στα emails, links από sites όπου μπήκε το μήνυμα του ΕΟΤ κ.α.) στα e-mails: [email protected][email protected][email protected].

Παραθέτουμε ξανά, το μήνυμα προς διευκόλυνσή σας, και επισυνάπτουμε και τη φωτογραφία που θα πρέπει να το συνοδεύει:

 

ΑΓΓΛΙΚΑ:

From the very first day, the Greek National Tourism Organization (GNTO) provides information on the measures taken for the coronavirus outbreak by the Greek Government. Info related to tourism, our visitors and the situation in our country. You can visit the special section in visitgreece.gr and get informed for any updates.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ:

Ο ΕΟΤ παρέχει πληροφόρηση από την πρώτη μέρα για τα μέτρα που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό από την Ελληνική Κυβέρνηση και αφορούν τον τουρισμό, τους επισκέπτες μας και την κατάσταση στην χώρα. Μπείτε στην ειδική ενότητα του visitgreece.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά για οτιδήποτε νεότερο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη.

Facebook Comments