Πατούλης: Καλώ τον Σκουρλέτη άμεσα σε debate

0
120

Τα Ιωάννινα δεύτερος σταθμός του κύκλου ενημερωτικών συναντήσεων που ξεκίνησε ο Πρόεδρος Γ. Πατούλης και μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ σε όλη τη χώρα, για την αλλαγή του Καλλικράτη

photo ioanina 1

Ανοιχτή πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο προκειμένου να ενημερωθούν οι τοπικές κοινωνίες για τις θέσεις της κυβέρνησης επί της δρομολογούμενης διοικητικής μεταρρύθμισης, απεύθυνε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης στον υπουργό Εσωτερικών Π.Σκουρλέτη.

Κατά τη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα Ιωάννινα που είναι ο δεύτερος σταθμός του κύκλου ενημερωτικών συναντήσεων που έχει ξεκινήσει η ΚΕΔΕ σε όλη τη χώρα με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για  τις θέσεις της Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού απέναντι στις προωθούμενες κυβερνητικές αλλαγές στον Καλλικράτη, ο κ. Πατούλης κάλεσε τον κ. Σκουρλέτη να δώσει σαφείς απαντήσεις σε δύο βασικά ερωτήματα:

  1. Ποιο είναι το κόστος της Μεταρρύθμισης; Το 2015, ο τότε Υπουργός Εσωτερικών κ. Βούτσης, είχε αναφέρει πως η αλλαγή του Καλλικράτη απαιτεί 3 δις ευρώ σημείωσε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: « Σήμερα ο κ. Σκουρλέτης δεν αναφέρει πουθενά ούτε πόσο θα κοστίσει η μεταρρύθμιση που δήθεν προωθεί, ούτε που θα βρεθούν τα χρήματα αυτά. Πόσο σοβαρός είναι , όταν μιλά για αλλαγές, αλλά δεν παρουσιάζει την κοστολόγησή τους;»
  2. Πως μπορεί να μιλάει για μεταρρύθμιση όταν δεν μας έχει ενημερώσει για το αν υπάρχει διάλογος και συνεννόηση με τα συναρμόδια υπουργεία σχετικά με τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων προς την Τ.Α.;

Ειδικότερα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ υπογράμμισε πως απαραίτητη προϋπόθεση για τις οριζόντιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον τομέα της  ανακατανομής και αποκέντρωσης πόρων και αρμοδιοτήτων, είναι η συζήτηση με τα άλλα μέλη της Κυβέρνησης. «Για ποια μεταρρύθμιση και ποιο διάλογο με την αυτοδιοίκηση μιλά ο κ. Σκουρλέτης , όταν  δεν έχει συνομιλήσει ακόμη με τους συναδέλφους του στην Κυβέρνηση;» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε πως περιμένει άμεσα από την κυβέρνηση να δώσει σαφείς απαντήσεις επί συγκεκριμένων ερωτημάτων που έχει θέσει εδώ και πολύ καιρό η ΚΕΔΕ. Σε αντίθετη περίπτωση ανέφερε πως θα ληφθούν αποφάσεις για τους τρόπους αντίδρασης από την πλευρά της Αυτοδιοίκησης Α’βαθμού κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ η οποία θα πραγματοποιηθεί αρχές Απριλίου στην Αθήνα.

Επιπρόσθετα κατά τη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε της Συνέλευσης η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή αιρετών του Πρώτου Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Περιφέρεια Ηπείρου τόνισε πως είναι «ιστορική ευκαιρία για την Αυτοδιοίκηση να παλέψει, ενωμένη και πάνω από κομματικές ταυτότητες, για μία καλύτερη χώρα».

Κατά την εισήγηση του στη Γενική Συνέλευση των αιρετών ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι με δεδομένο ότι η Αυτοδιοίκηση βρίσκεται στο στόχαστρο της κυβέρνησης, απαιτείται επαγρύπνηση από όλους.photo ioanina 2

Ειδικότερα, επικαλούμενος συγκεκριμένα παραδείγματα που καταδεικνύουν τις κυβερνητικές προσπάθειες «διάλυσης της Αυτοδιοίκησης», αναφέρθηκε στη νομοθετική πρωτοβουλία της κας Γεροβασίλη για την κινητικότητα των υπαλλήλων χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Δημάρχων γεγονός που όπως ανέφερε αποψιλώνει κυρίως τους μικρούς Δήμους, στην προχειρότητα με την οποία χειρίστηκε η κυβέρνηση το ζήτημα των συμβασιούχων αλλά και στα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη δημοπράτηση έργων και στη λειτουργία των Δήμων ο Νόμος Σπίρτζη, που αφορά τη σύναψη δημόσιων συμβάσεων.

Παράλληλα, υπογράμμισε τα τεράστια προβλήματα που προκαλεί στην ορθή λειτουργία των Δήμων η νέα μείωση της χρηματοδότησης που προβλέπεται στον προϋπολογισμό του 2017 και τις εμπλοκές που έχει προκαλέσει η απουσία διαβούλευσης με τους Δήμους για το ζήτημα των νέων δασικών χαρτών.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόσφατη κυβερνητική πρωτοβουλία να νομοθετήσουν ειδική διάταξη στον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, με την οποία μειώνεται ο συντελεστής υπολογισμού της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για το πολιτικό προσωπικό της χώρας, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Μόνο ντροπή προκαλεί αυτή η απόφαση της κυβέρνησης την ώρα που η χώρα στενάζει υπό το βάρος της κρίσης. Ποτέ δεν ζητήσαμε προνομιακή μεταχείριση, η απόφαση αυτή ελήφθη για να μας εκθέσουν στα μάτια της κοινωνίας. Τους καλούμε να πάρουν πίσω τη συγκεκριμένη ρύθμιση και να σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων».

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε και στην εμμονή της κυβέρνησης να αλλάξει το σύστημα εκλογής των αιρετών της Αυτοδιοίκησης, επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα της χώρας στα 8 χρόνια ύφεσης που οδήγησαν σε παρακμή δεν είναι η απλή αναλογική αλλά η ανικανότητα του πολιτικού συστήματος να προωθήσει τις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.

Ολοκληρώνοντας την εισήγηση του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην περάσει η προσπάθεια άλωσης της Αυτοδιοίκησης από πλευράς της κυβέρνησης. Όλοι οι αυτοδιοικητικοί με σύμμαχους τους εργαζόμενους μας και τις τοπικές κοινωνίες θα διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματα μας προς όφελος των πολιτών».

Την πεποίθηση ότι μόνο με τη συνδρομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορεί η χώρα να οδηγηθεί στην ανάπτυξη και στην εθνική ανάταση εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ι.Λώλος.

Στην αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ συμμετείχαν οι Αντιπρόεδροι Γ. Καραγιάννης και Δ. Καφαντάρης, ο Δ. Μπίρμπας επικεφαλής της παράταξης «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία», ο Απ.Κοιμήσης επικεφαλής της παράταξης «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», ο εκπρόσωπος της παράταξης «Συντονισμός Αιρετών» Ν.Σακούτης, ο Δήμαρχος Αμαλιάδος και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ Ι.Λυμπέρης.

Παρών στη Συνέλευση ήταν και ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θ.Μπέγκαςphoto ioanina 3

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

ΑΡΤΑΙΩΝ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΣΕΝΤΕΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΤΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΙΓΔΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΩΔΩΝΗΣ ΝΤΑΚΑΛΕΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΩΔΩΝΗΣ ΚΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΩΔΩΝΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΩΔΩΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΩΔΩΝΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΡΑΠΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΚΙΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΖΗΡΟΥ ΚΑΛΑΝΤΧΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΖΗΡΟΥ ΑΥΓΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΖΗΡΟΥ ΚΑΤΡΑΧΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΖΙΤΣΑΣ ΠΛΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΕΔ
ΖΙΤΣΑΣ ΓΑΡΔΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΖΙΤΣΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΛΩΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΔ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΚΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΛΩΛΗΣ ΗΊΑΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΑΣ ΝΤΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΜΠΕΓΚΑΣ ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΕΔ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΒΛΕΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΕΔ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΓΚΙΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΔ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΓΚΟΓΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΟΛΟΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΑΤΗΡΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΛΙΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΕΔ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΝΑΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΕΔ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΣΑΜΠΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΕΔ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΜΠΑΚΟΛΑ ΝΤΙΝΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΜΑΛΑΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΓΑΡΝΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΧΑΧΟΥΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΣΠΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΤΖΑΦΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΕΔ
ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΤΖΑΛΟΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΝΑΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΖΟΥΛΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΕΔ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ ΒΑΒΕΤΣΗ ΡΟΖΙΝΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΓΑΣ ΝΑΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΔ
ΠΑΡΓΑΣ ΤΖΟΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΓΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΓΑΣ ΠΑΣΧΟΔΗΜΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΓΑΣ ΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΓΑΣ ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΓΑΣ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΓΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΠΑΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΛΑΠΑΣ-ΗΛΙΑΣ-ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΓΚΟΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΓΙΟΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΜΑΤΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΟΥΛΙΟΥ ΜΠΡΑΙΜΗ-ΜΠΟΤΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΟΥΛΙΟΥ ΦΡΑΓΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΟΥΛΙΟΥ ΜΠΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΠΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΕΔ
ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΓΚΙΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Facebook Comments