Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Τι ξεφόρτωνε στο σπίτι αξιωματούχου το φορτηγό του δήμου;

0
124

Ανακοίνωση της  δημοτικής παράταξης του δήμου Λυκόβρυσης -Πεύκης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» της οποίας επικεφαλής είναι ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος:

Η αλήθεια είναι ότι δεν το πιστέψαμε όταν μας δόθηκε η πληροφορία ότι το φορτηγό του δήμου στάθμευσε και ξεφόρτωσε «υλικά» έξω από το σπίτι υψηλόβαθμου αξιωματούχου του δήμου. Διαπιστώσαμε όμως ότι οι καταγγελίες δεν ήταν εξωπραγματικές γιατί υπήρχαν και φωτογραφίες. Και όχι μόνο φωτογραφίες. Όντως το φορτηγό του δήμου μας έκανε ένα δρομολόγιο παράξενο και βεβαίως παράνομο. Και επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό η δημοτική μας παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, η μοναδική ανεξάρτητη παράταξη της μειοψηφίας, φέρνει ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ το θέμα στη δημοσιότητα, αναμένοντας από τη διοίκηση του δήμου και το δήμαρχο να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες και όχι μόνο.

Κάποιοι μας είπαν ότι τα αυτοκίνητα του δήμου μας κι άλλες φορές δεν έχουν κρατήσει …τυπικότητες και νόμους. Κι ότι στο παρελθόν ένας αντιδήμαρχος είχε φθάσει και σε παραίτηση. Αλλά επειδή θέλουμε να είμαστε ακριβείς δεν θα αναφερθούμε σήμερα σε άλλες περιπτώσεις αλλά μόνο στη συγκεκριμένη. Η οποία βεβαίως από μόνη της είναι αρκετή να δώσει την εικόνα για το πώς λειτουργεί ο δήμος μας.

Πάμε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Το φορτηγό του δήμου μας, το οποίο υποτίθεται ότι δεν προλαβαίνει να μαζέψει από τους δρόμους τα κλαδιά, τα μπάζα και τα άλλα απορρίμματα που ρίχνουν οι …κακοί πολίτες, δυστυχώς διαθέτει το χρόνο να κάνει άλλες δουλειές, ιδιαιτέρως τώρα που το δεύτερο φορτηγό είναι στο συνεργείο, λόγω βλάβης. Ζητάμε από το δήμαρχο να ενημερώσει τους πολίτες για το δρομολόγιο του φορτηγού την περασμένη Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, το μεσημέρι μεταξύ των ωρών 14.00 και 16.30. Πού πήγε, με τίνος εντολή και με ποιους εργαζόμενους. Αυτά προς το παρών. Γιατί όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι το θέμα …καίει και βεβαίως τα στοιχεία είναι πολλά.

Facebook Comments