Σε εφαρμογή η υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Αττικής για την οδική ασφάλεια και τη βιώσιμη κινητικότητα στα σχολεία

0
544

Με στόχο την εμπέδωση των κανόνων οδικής ασφάλειας και της βιώσιμης κινητικότητας ενεργοποιήθηκε η υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας για την οδική ασφάλεια και τη βιώσιμη κινητικότητα στα σχολεία.

Στο πλαίσιο της δράσης πραγματοποιείται ενημέρωση σε σχέση με την οδική ασφάλεια, ενώ υλοποιείται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και εκμάθηση ορθής λειτουργίας της φωτεινής σηματοδότησης.

Η δράση της Περιφέρειας Αττικής ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα από το 1ο γυμνάσιο Μελισσίων, με τη συμμετοχή της Εντεταλμένης Συμβούλου Ε. Κοσμίδη, του Συμβούλου Οδικής Ασφάλειας Κ. Λογοθέτη, του Π. Καρυώτη υπεύθυνου Διαχείρισης Κυκλοφοριακής Αγωγής της Περιφέρειας Αττικής και υπηρεσιακών στελεχών. 

Με αφορμή τη σχετική δράση η Διευθύντρια του σχολείου Σ. Μαραβέλια εξέφρασε με επιστολή της τις ευχαριστίες της στον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και στα στελέχη της Περιφέρειας. Στην επιστολή επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής αποδεικνύει έμπρακτα πως αντιμετωπίζει με ευαισθησία το θέμα της ασφάλειας των μαθητών, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της σχολικής κοινότητας και της δημοτικής αρχής.  

 

Facebook Comments