Στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ο Γ. Σγουρός

received_668866950235653Τις συναντήσεις του με τους πολίτες και τους φορείς της Αττικής συνεχίζει ο Γ. Σγουρός στο πλαίσιο του ανοικτού διαλόγου που έχει καθιερώσει για την καταγραφή των προβλημάτων και τη διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου για το αύριο της Αττικής.

Επόμενος σταθμός των επισκέψεων του Γιάννη Σγουρού ήταν η περιοχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε κατά σειρά το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (ΠΑΑΠΑΒ) όπου είχε συνάντηση με την Διευθύντρια και τα μέλη του Δ.Σ., το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διοικητή του νοσοκομείου και επίσκεψη στις πτέρυγες του Ασκληπιείου Βούλας.

Κατόπιν επισκέφθηκε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, το ΚΑΠΗ Βούλας, το Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης, τον Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ).

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα γραφεία του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης  και είχε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο κ. Β. Παπαμιχαήλ και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν. Ψαλίδα, καθώς και με φορείς του Δήμου και δημότες με τους οποίους έγινε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα του Δήμου.

Facebook Comments