9ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού ΟΠΑ

35146168_144315863100919_978147607316529152_nΠραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, το 9ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΔΑΔ) που διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), υπό την επιστημονική ευθύνη του Αναπληρωτή Καθηγητή Ιωάννη Νικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε και την εναρκτήρια ομιλία σχετικά με το φετινό θέμα του συνεδρίου που ήταν: «Με το Βλέμμα στο Μέλλον».

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο Συνέδριο ξεπέρασε τους 200, οι οποίοι με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τις keynote ομιλίες των Prof. Jonn Antonakis (University of Lausanne, Switzerland), Prof. Evangelia Demerouti (Eindhoven University of Technology, The Netherlands) και κυρίας Αγγελικής Οικονόμου, CEO της ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ. Ο John Antonakis μίλησε για τον ρόλο του χαρίσματος στην ηγεσία, η Evangelia Demerouti ανέπτυξε τον ρόλο του job crafting ως μεθόδου αύξησης της εργασιακής δέσμευσης και τέλος, η Αγγελική Οικονόμου αναφέρθηκε στο προσωπικό της ταξίδι από το HR ως την θέση της CEO που κατέχει σήμερα.

Στο συνέδριο συμμετείχαν επίσης με ομιλίες τους σε θέματα σχετικά με τις πρόσφατες ερευνητικές τους δραστηριότητες, οι Καθηγητές του ΟΠΑ Μαρία Βακόλα, Ελένη Αποσπόρη, Ελεάννα Γαλανάκη, Ηλίας Καπουτσής, Ειρήνη Νικάνδρου, Λήδα Παναγιωτοπούλου και Αλέξανδρος Παπαλεξανδρής ενώ στο πάνελ των επαγγελματιών της ΔΑΔ, οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού μας κ.κ. Δημήτρης Βασαλάκης (Intrasoft), Μαριλένα Σουλογιάννη (Johnson & Johnson), Μυρτώ Φραγκάτου (Pharmathen) και Σπύρος Χονδρογιάννης (Teleperformance Greece) παρουσίασαν επιτυχημένα HR projects στα οποία οι ίδιοι είχαν άμεση εμπλοκή.

Platinum χορηγοί του συνεδρίου ήταν οι εταιρείες: ΔΕΗ & Peoplecert, Gold χορηγοί οι: Workable, Adecco, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ΟΠΑΠ & Intrasoft International και Silver χορηγοί οι: Wind, Owiwi, Orientum, KPMG & Metro. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι :HR Professional, Kariera.gr & JobPairs και inkind χορηγός, η Apivita.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των ΣΔΑΔΕ, ΕΙΜΑΔ-ΕΕΔΕ.

Facebook Comments