Φαίνη Χατζηαθανασιάδου: “οι δυσκολίες δεν με πτοούν…”

0
760

IMG_8290-1“Γιατί έχω αποδείξει μέσα από τη δράση μου μέχρι σήμερα ότι είμαι αποτελεσματική σε ό,τι αναλαμβάνω. Γιατί οι δυσκολίες δεν με πτοούν και η νέα Βουλή θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετές για να κάνει γρήγορα πράξη τις αλλαγές που επιζητά η κοινωνία για την ασφάλεια, την παιδεία, την ανάπτυξη της οικονομίας.
Γιατί προέρχομαι από την ελεύθερη οικονομία, αλλά έχω αξιολογηθεί και για την συμμετοχή μου στα κοινά, πάντα κοντά σε συμπολίτες μου που είναι σε αδυναμία, μέσα από δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης”.

Αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή της στη ΒΟΡΕΙΝΗ, η υποψήφια βουλευτής του βορείου τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Φαίνη Χατζηαθανασιάδου.

 

Είστε η έκπληξη της τελευταίας στιγμής;
Ποια η αντίδραση των “φίλων σας”;

Για πολλούς φίλους δεν ήταν έκπληξη η υποψηφιότητά μου.

Και δεν ήταν έκπληξη, γιατί εκείνοι που παρακολουθούσαν την πορεία μου στην Ν.Δ. ως προέδρου της τοπικής οργάνωσης Φιλοθέης-Ψυχικού αρχικά και μετά ως προέδρου της Νομαρχιακής  διαπίστωναν την πλούσια δραστηριότητα που πραγματοποιούσαμε.
Μαζί με άλλα μέλη, διοργανώσαμε πάνω από (60) εξήντα πολύ πετυχημένες εκδηλώσεις και δράσεις.
Δώσαμε νέα πνοή στην έννοια της κομματικής τοπικής, που ίσως είναι σε κάποιες περιπτώσεις παρεξηγημένη.
Ανοίξαμε τις πύλες και ήρθαν πάρα πολλοί κοντά μας και ως εθελοντές και ως συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις. Πάνω από 10.000 συνολικά άνθρωποι συμμετείχαν . Νιώθω περήφανη για όλα εκείνα που πραγματοποιήσαμε..
Μετά την τοπική ήρθε η πρόταση να συνεχίσω στην διαδικασία εσωκομματικής εκλογής για την προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης.
Μετά από μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση με 3 υποψηφίους εκλέχθηκα πρόεδρος.
Και εκεί συνεχίσαμε εκτός από πολιτικές ομιλίες με δράσεις αλληλεγγύης αλλά και με κοινωνικό πρόσημο, όπως προληπτική εξέταση μαστού, αιμοδοσίες, συλλογή ειδών για τους πλημμυροπαθείς ή τους πυρόπληκτους, αποδεικνύοντας ότι η Ν.Δ. είναι το μοναδικό κόμμα που ενδιαφέρεται πραγματικά για τους συμπολίτες μας που είναι σε αδυναμία!

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνωρίζοντας το έργο που επιτέλεσα, την ανιδιοτελή προσφορά χωρίς αντάλλαγμα, επιβράβευσε στο πρόσωπό μου όλη εκείνη την εθελοντική δουλειά, πιστός στις αρχές της αξιολόγησης και της αξιοκρατίας που εκείνος θέτει ως αδιαπραγμάτευτες!

Ποιοι οι στόχοι σας;

Οι στόχοι μου είναι μέσα από τη νέα θέση μου να μπορώ να υπηρετώ τον συμπολίτη μου με δυναμική εκπροσώπηση, αποτελεσματικά όπως έκανα πάντα. θα είμαι δίπλα τους, με σεβασμό και διάθεση προσφοράς και επίλυσης οποιουδήποτε θέματος τους απασχολεί.
Όλα αυτά είμαι σε θέση να τα εγγυυθώ όχι μόνο χάριν καλής διάθεσης αλλά  και λόγω της πολυετούς επαγγελματικής και κοινωνικής εμπειρίας μου.

Συνεργαστήκατε και πρόσφατα εκλεγήκατε  στο Ψυχικό με τον νέο Δήμαρχο, Δημήτρη Γαλάνη.

Με το Δημήτρη Γαλάνη μας συνδέει φιλία ετών αλλά και συνεργασία λόγω κοινής επαγγελματικής πορείας στο δικηγορικό στίβο.  Στις εκλογές της 26ης Ιουνίου εκλέχθηκα στην Κοινότητα του  Ψυχικού με σκοπό να διεκδικήσω την προεδρία της κοινότητας.

Ποιο το μήνυμά σας στους αναγνώστες μας;

Στις 7 Ιουλίου να προσέλθουν στις κάλπες, να επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία γιατί είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την αναδιοργάνωση της χώρας, την ανάπτυξη, την ευημερία, την κοινωνική συνοχή.
Πρέπει να δοθεί  ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να υπάρξει πολιτική σταθερότητα στον τόπο και να μπορέσει να εφαρμόσει το Σχέδιο για ισχυρή ανάπτυξη, με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές, μεγαλύτερη ασφάλεια..
Ζητώ και για μένα  1 από τους  4 σταυρούς για να έχουν οι συμπολίτες μου μια δυναμική εκπροσώπηση!
Υπόσχομαι να συνεχίσω να εργάζομαι για το γενικό καλό με τους ίδιους ρυθμούς που οδήγησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να με ξεχωρίσει, σαν άτομο από την κοινωνία, και να επιλέξει να με εντάξει στο ψηφοδέλτιο του Βόρειου τομέα Αθηνών και τον ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό.

 Και γιατί να επιλέξουν εσάς, 

Γιατί έχω αποδείξει μέσα από τη δράση μου μέχρι σήμερα ότι είμαι αποτελεσματική σε ό,τι αναλαμβάνω. Γιατί οι δυσκολίες δεν με πτοούν και η νέα Βουλή θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετές για να κάνει γρήγορα πράξη τις αλλαγές που επιζητά η κοινωνία για την ασφάλεια, την παιδεία, την ανάπτυξη της οικονομίας.
Γιατί προέρχομαι από την ελεύθερη οικονομία, αλλά έχω αξιολογηθεί και για την συμμετοχή μου στα κοινά, πάντα κοντά σε συμπολίτες μου που είναι σε αδυναμία, μέσα από δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.
Η υποψηφιότητά μου σηματοδοτεί ανανέωση στον πολιτικό κόσμο, κάνει πράξη τις αρχές της αξιολόγησης στελεχών, της αξιοκρατίας.

Σελίδα 6

Facebook Comments