ΚΚΕ(μ-λ): Δεν αποδεχόμαστε κανένα «νομικό πλαίσιο» που περιορίζει τη διακίνηση των ιδεών!

0
100

 

Η σχετική ανακοίνωση:

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει όλο το αντιδημοκρατικό πλαίσιο και τους περιορισμούς που διέπουν την προεκλογική περίοδο. Ένα πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η χρήση πανό, η αφισοκόλληση (εκτός από χώρους που έχουν διατεθεί), η αναγραφή συνθημάτων, η χρήση των τρικ, των πλαστικών σημαιών κλπ.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι:

  • Αυτοί που ρυπαίνουν συνειδητά τον τόπο μας και τις ζωές μας, υποκρίνονται ότι κόπτονται για την προεκλογική ρύπανση.
  • Αυτοί που έχουν γεμίσει τους δρόμους με διαφημιστικές πινακίδες και αφίσες, μας απαγορεύουν την πολιτική αφισοκόλληση.
  • Αυτοί που στήνουν χορό εκατομμυρίων για την προβολή τους, που εκμεταλλεύονται για την προβολή τους, τις πελατειακές σχέσεις, που έχουν δημιουργήσει τόσα χρόνια, μας απαγορεύουν να ενημερώσουμε το λαό για τις πολιτικές μας θέσεις.
  • Αυτοί που προβάλλουν τις απόψεις τους καθημερινά μέσα απ’ τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, και μας απαγορεύουν να διακινούμε τις ιδέες μας.
Αυτό όμως που πραγματικά τους ενοχλεί είναι η ίδια η διακίνηση των ιδεών!

Το ΚΚΕ(μ-λ), που βρίσκεται συνειδητά έξω απ΄ το όλο πλέγμα των μεγάλων κομμάτων διαχείρισης του συστήματος, και είναι ενάντια σ΄ αυτό, έχει αρνηθεί την κρατική επιχορήγηση και δεν δεσμεύεται απ΄ τους όρους που απορρέουν απ΄ αυτή. Διατηρεί το δικαιωμά του να προβάλλει τις πολιτικές του απόψεις με όποιο τρόπο κρίνει.

Δεν υπογράφουμε καμία αποδοχή του «νομικού πλαισίου» που εμποδίζει την προβολή των πολιτικών μας θέσεων και τη διακίνηση των ιδεών, με όποιο τρόπο κι αν τίθεται η αποδοχή αυτή σε έγγραφα που τίθενται προς υπογραφή, στις διάφορες διακομματικές. Δεν αποδεχόμαστε καμία απαγόρευση ή περιορισμό στη διακίνηση των ιδεών!

Καταγγέλλουμε αποφασιστικά κάθε επιδίωξη καταστροφής των μέσων διάδοσης πολιτικών απόψεων, όπως κατέβασμα αφισών, πανό και τις καταστροφές ταμπλό και εκλογικών περιπτέρων!

21/6/2019

Facebook Comments