ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση ακροδεξιών εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη
Καταδικάζουμε απερίφραστα την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης από ακροδεξιούς τραμπούκους.
Η φασιστική αυτή επίθεση, αποτελεί μια προσπάθεια στοχοποίησης και εκφοβισμού του Γ. Μπουτάρη, και βρίσκει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι.
Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να κάνει για άλλη μια φορά φτηνή αντιπολίτευση, με αφορμή αυτή την τραμπούκικη, φασιστική ενέργεια, αποτελεί μια αθλιότητα ολκής.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
Οι δράστες της σημερινής φασιστικής επίθεσης πατριδοκάπηλων πρέπει να συλληφθούν αμέσως και η Κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η ανομία έχει ξεπεράσει κάθε όριο λόγω της απαράδεκτης ανοχής που επιδεικνύει στη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται».
ΦΩΤΟ:www.wepost.gr













