Τον Π. Σκουρλέτη για νέο Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε ο Αλ. Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλάει κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα εποχή μετά τα μνημόνια, Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Σε αυτή τη διαδρομή η συμβολή του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Πάνου Ρήγα ήταν αναντικατάστατη», είπε ο Αλ. Τσίπρας, ευχαριστώντας τον «γιατί αυτά τα τρία χρόνια που βρίσκεται στη θέση του Γραμματέα επέδειξε ήθος, ανιδιοτέλεια και ουσιαστική συνεισφορά στο κοινό μας σχέδιο». Εξέφρασε τη βεβαιότητα «ότι θα είναι το ίδιο παραγωγικός και από το νέο, μετερίζι της μάχης».

Τόνισε πως «τώρα στην αυγή της νέας εποχής, πιστεύω ότι το κόμμα μας χρειάζεται μια ακόμη ώθηση, ένα ακόμη παράδειγμα ανιδιοτέλειας και αφοσίωσης» και πως τα μέλη χρειάζονται ένα ισχυρό μήνυμα, «ότι το κόμμα για μας είναι προτεραιότητα. Ότι το κόμμα για μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην προσπάθεια για την ενίσχυση της πολιτικής και κοινωνικής πλειοψηφίας. Και ότι κανένα αξίωμα κυβερνητικό ή όποιο άλλο δεν έχει για μας μεγαλύτερη αξία από αυτά τα αξιώματα που προσδιορίζονται από τη συλλογική μας βούληση και τη συλλογική κομματική μας λειτουργία».

Γι’ αυτούς τους λόγους, ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας, αποφάσισε να προτείνει στην ΚΕ να εκλέξει ως επόμενο Γραμματέα «τον σύντροφο τον Πάνο, τον Σκουρλέτη».

ΑΠΕ

Facebook Comments