Τσίπρας: Κύριε Θεοδωράκη πιστεύω ότι κάνετε σε μεγάλο βαθμό καλοπροαίρετη αντιπολίτευση

Κύριε Θεοδωράκη πιστεύω ότι κάνετε σε μεγάλο βαθμό καλοπροαίρετη αντιπολίτευση, μην ταυτίζεστε με το μπλοκ εκείνων που καθοδηγείται από τα συγκροτήματα των fake news. Για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης της χώρας σε διεθνές επίπεδο.
Η χώρα θα βγει από την κρίση αφήνοντας πίσω το μοντέλο της διαφθοράς και της διαπλοκής γιατί όλοι γνωρίζουν πως όταν μπαίναμε με πλαστά στοιχεία στην ΟΝΕ στην Ευρώπη κάποιοι έκαναν τα στραβά μάτια γιατί τότε υπήρχαν αγορές του αιώνα, όχι τώρα, υπογράμμισε στη Βουλή ο πρωθυπουργός.
Η υπόθεση της αναβάθμισης των F-16 δεν προέκυψε την περασμένη εβδομάδα, ούτε κρύβει σκοτεινές συναλλαγές όπως συνέβη κατά το παρελθόν.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) October 27, 2017
Το ποσό που μπορεί να διατεθεί από την Ελλάδα θα φτάσει έως το 1,1 δις ευρώ σε ορίζοντα δεκαετίας & είναι εντός των προϋπολογισμένων δαπανών
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) October 27, 2017
Έχει κριθεί ως αναγκαία από τις Ένοπλες Δυνάμεις η αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F-16 ενσωματώνοντας σε αυτά νέες τεχνολογίες.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) October 27, 2017
Η αναγνώριση της δυνατότητας της χώρας να καταστεί κόμβος ενέργειας, μεταφορών & τηλεπικοινωνιών, οι συνομιλίες για επενδύσεις σε υποδομές.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) October 27, 2017
Η ερώτηση του @St_Theodorakis μου επιτρέπει να αναφερθώ στα πραγματικά γεγονότα της επίσκεψης στις ΗΠΑ κόντρα στα fake news που κυκλοφορούν.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) October 27, 2017
ΑΠΕ,ΕΡΤ













