“Η Αρχαία Ελλάδα και ο σύγχρονος κόσμος”

4b79b560-3f4f-4008-80de-67eb060d794cΣυνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου στο Μέγαρο Υπατία(Πατησίων και Ηπείρου απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο), ώρα 12:00 το μεσημέρι. Αντικείμενο της συνέντευξης τύπου, η παρουσίαση του Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο:”Η Αρχαία Ελλάδα και ο σύγχρονος κόσμος” που θα πραγματοποιηθεί 28-31 Αυγούστου στο Συνεδριακό Κέντρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

 

Παράλληλα θα ανακοινωθεί ίδρυση Διεθνούς Κέντρου με την επωνυμία: “Ίδρυμα Επιστημών και Ελληνικών Αξιών, από την  Κατερίνα Παναγοπούλου πρόεδρο του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών  “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” και Εθνική Πρέσβυ της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Για το συνέδριο θα μιλήσουν:ο πρόεδρος του συνεδρίου Καθηγ. Στέφανος Παϊπέτης, ο αντιπρύτανης του Παν/μίου Πατρών Καθηγ. Δήμος Πολύζος και οι Καθηγ. Σταύρος Παπαμαρινόπουλος και Γιάννης Δελλής.

 

Τον συντονισμό του πάνελ θα έχει η υπεύθυνη επικοινωνίας του Συνεδρίου και μέλος της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής,δημοσιογράφος, Τέτα Γιαννάρου.

 

Facebook Comments