Οι «48 Ores» θα παίξουν live μετά τα Bίκος Street Relays της Γλυφάδα

NZ1_4731

Τα Bίκος Street Relays ετοιμάζουν μία έκπληξη για τον αγώνα της Γλυφάδας που θα γίνει το Σάββατο 21 Απριλίου στις 17:30.

Αμέσως μετά τη λήξη όλων των αγώνων, το  συγκρότημα «48 Ores» με δικά τους τραγούδια αλλά και μεγάλες επιτυχίες του χθες και του σήμερα, θα παραλάβουν τη σκυτάλη και θα προσφέρουν υπέροχες στιγμές σε όλους τους δρομείς, σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι μπροστά στο χώρο του Δημαρχείου Γλυφάδας.

Οι εγγραφές για τα Bίκος Street Relays της Γλυφάδας συνεχίζονται ηλεκτρονικά στη σελίδα relays.gr και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοή στους εξής αγώνες: 4×2500μ. 2×5000μ. και 10.000μ. και Kids Relays 4×50μ. & 4×100μ.

Συνέντευξη Τύπου στη Γλυφάδα

Για τα Βίκος Street Relays της Γλυφάδας θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, απο το Δήμο Γλυφάδα και τον αθλητικό σύλλογο «Ερμής 1877»,

την Τρίτη 17 Απριλίου 2017 και ώρα 13:00, στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15, ισόγειο).

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Δήμαρχος Γλυφάδας  Γεώργιος Παπανικολάου, ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου Περικλής Δορκοφίκης και ο χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης στο στίβο και διευθυντής αγώνων Νότης Παπούλιας και θα αναφερθούν στον αγώνα που έχει σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά αθλητικού υλικού το οποίο θα διανεμηθεί δωρεάν στα σχολεία της περιοχής.

Η  αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων

Δείτε το promo video τoυ αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=0Xyljcq9Uf0

Facebook Comments