Κατέρρευσε ο Έρικσεν στον αγώνα Δανία-Φινλανδία! – Διακοπή του αγώνα

Σοκ έχει προκαλέσει η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του στο 42ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στη Δανία και την Φινλανδία για τo Euro2020!
Oι γιατροί έχουν πέσει πάνω στον 29χρονο άσο της εθνικής Δανίας που έχασε τις αισθήσεις του σε ανύποπτη στιγμή και σωριάστηκε στο έδαφος και ενώ επιχειρούσε το κοντρόλ με το στήθος από πλάγιο αράουτ σε μια φάση.
Όλοι οι παίκτες της Δανίας και της Φινλανδίας έχουν συνειδητοποιησει την κρισιμότητα της κατάστασης και είναι συντετριμμένοι, όσο οι γιατροί επιχειρούν την κάρπα, ακόμη και με απινιδωτή ώστε να επανέλθει η αναπνοή του Ερικσεν!
Το παιχνίδι έχει διακοπεί και με φορείο έχει μεταφερθεί ο Έρικσεν εκτός αγωνιστικού χώρου και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο.

Συγκλονισμένη είναι η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη από το απροσδόκητο συμβάν που έχει σοκάρει τους πάντες και όλοι προσεύχονται πια για να κερδίσει αυτη την δύσκολη μάχη ο Έρικσεν που είναι πατέρας δύο παιδιών.

Δεν έχει πια κάποια σημασία, αλλά ο αγώνας μέχρι το σημείο εκείνο ήταν ισόπαλος 0-0. Στο επίσημο site της UEFA δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη της υγείας του άσου της Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν.

Facebook Comments