Συνάντηση του Yφυπουργού Αθλητισμού με τον πρόεδρο της ΟΕ των Παγκοσμίων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού

Την ευκαιρία να ενημερώσει τον Yφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την προετοιμασία των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού είχε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σπύρος Καραβούλης. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 16 έως 20 Ιουνίου 2021. Θα αποτελέσει, σε παγκόσμιο επίπεδο, ένα από τα πρώτα μεγάλα event πολλαπλών αθλημάτων που θα διεξαχθούν μετά το ξέσπασμα της πανδημίας COVID 19. 

Η συνάντηση του κ. Υφυπουργού και του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο κ. Καραβούλης είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την εξαιρετική συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού, να παρουσιάσει την πορεία της διαχείρισης των venues, την οργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την κατάρτιση του πρωτοκόλλου υγείας και ασφαλείας έχοντας ως κύριο μέλημα την άριστη διοργάνωση των Αγώνων. 

«Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον κ. Υφυπουργό για τη δουλειά που έχει γίνει σε ότι αφορά την προετοιμασία των Αγώνων. Η διοργάνωση θα αποτελέσει ευκαιρία για τη διεθνή προβολή της χώρας μας, και θα αποδείξουμε ότι ακόμα και κάτω από τόσο δύσκολες συγκυρίες μπορούμε να διοργανώσουμε ασφαλείς αγώνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αυγενάκη για το ενδιαφέρον του για τους Αγώνες και για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε», τόνισε ο κ. Σπύρος Καραβούλης.  

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, από την πλευρά του, δήλωσε αισιόδοξος ότι θα πραγματοποιηθεί μια διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας με τους πλέον αξιόπιστους κανονισμούς ασφαλείας, και υπογράμμισε πως είναι διατεθειμένος να συμβάλει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση στηρίζοντας την Ελληνική Οργανωτική Επιτροπή. 

Facebook Comments