Αυτή η στάση υπόσχεται την τέλεια κορύφωση

0
187

Μετά από έρευνα και επειδή γνωρίζουμε πως στόχος σας είναι να προσφέρετε αξέχαστες εμπειρίες σε μία γυναίκα σας παρουσιάζουμε την ερωτική στάση που υπόσχεται να της προσφέρει την υπέρτατη ηδονή.190402180254_Queening

Αν ψάχνετε την απόλυτη ερωτική εμπειρία τότε καλό θα ήταν να διαβάσετε τη συνέχεια και να δοκιμάσετε το «Queening». Η πρόταση έρχεται από την σύμβουλο Melanie Modjoros, MD. Η Dr. Modjoros είναι απόφοιτος του Cornell University και ολοκλήρωσε τις σπουδές της (MD) στο πανεπιστήμιο του Pittsburgh το 2005.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα της Dr. Modjoros. Αυτή η στάση ορίζει την γυναίκα ως κυρίαρχο (για εκείνη την στιγμή αν σας προβληματίζει κάτι), καθώς ο άνδρας αναγνωρίζει την υπεροχή της. Όπως λέει και το όνομα της στάσης η «Βασίλισσα» είναι η γυναίκα και ο «υπήκοος» της ο άνδρας. Έτσι η γυναίκα απελευθερώνεται και απολαμβάνει καλύτερα την στιγμή.

Το Queening είναι κάτι σαν το face sitting, δηλαδή τη στάση όπου η γυναίκα κάθεται στο πρόσωπο του άνδρα για να της προσφέρει στοματικό σεξ. Το συν αυτής της στάσης είναι πως ο άνδρας προσφέρει στη γυναίκα την απόλυτη ευχαρίστηση, ενώ έχουν και οι δυο τους ελεύθερα τα χέρια και μπορούν να κάνουν αυτό που επιθυμούν ή να συνδυάσουν και άλλες κινήσεις ώστε να προσφέρει ο ένας στον άλλο την απόλυτη ηδονή.

ΠΗΓΗ:www.newsauto.gr

Facebook Comments