Χαμός.. με τα live stories του Sugarbabestv στο Instagram

Η ομάδα του Sugarbabestv, ενόψει καραντίνας, φέρνει αναστάτωση στο ελληνικό κοινό, και όχι μόνο, με τα live streaming videos που ανεβάζει στα stories στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram.

Κάθε μέρα στις 22:00, το Sugarbabestv φιλοξενεί μία από τις πιο καυτές πρωταγωνίστριες σε adult movies, models και xxx performers, τόσο από την Ελλάδα όσο και από όλο τον κόσμο.

Μερικά από τα live που έχουν πραγματοποιηθεί είναι με τις πιο hot Ελληνίδες πρωταγωνίστριες όπως τις Inna Innaki, Elena Xatzi, Sofia Pavlidi και Afro Afroditi και με performers του εξωτερικού όπως τις Kira Queen, Sybil Arch, Kitana Lure, Adel Asanty, Candy Alexa και Rozita Rosa.

Μάλιστα, ένα από τα τελευταία live που ανέβηκαν σε story στο Sugarbabestv, με την Inna Innaki και τη Sofia Pavlidi, ξεπέρασε σε live viewers αντίστοιχο live που έκανε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής, και website, με adult movies στον κόσμο.
Το Sugarbabestv, αυτή τη στιγμή, αριθμεί χιλιάδες followers στο Instagram και αρκετές χιλιάδες προβολών σε κάθε του live story, όπου ο θεατής έχει τη δυνατότητα να χαλαρώσει και να δει τις αγαπημένες του guest σαν τα κορίτσια της διπλανής πόρτας και να συμμετέχει σε μια διαδραστική συζήτηση μαζί τους, απαντώντας του σε κάθε απορία.

Instagram: Sugarbabestv

Facebook Comments