Χρυσό βραβείο για το BMW Group Hellas και την αποθήκη ανταλλακτικών

0
176

P90360053_lowRes_bmw-group-hellas-winΤο BMW Group Hellas κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο (Gold Award) παγκοσμίως για το 2018 στα πλαίσια της ετήσιας αξιολόγησης των αποθηκών ανταλλακτικών του BMW Group.

Συγκεκριμένα, 40 αποθήκες του BMW Group από όλο τον κόσμο αξιολογήθηκαν για την απόδοσή τους βάσει σημαντικών κριτηρίων όπως: συνέπεια στους χρόνους παραδόσεων των ανταλλακτικών, ακρίβεια στη διαχείριση αποθεμάτων, κόστος κύκλου εργασιών, και δείκτης αξιολόγησης αποθήκης από τους Επίσημους Εμπόρους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που η εταιρία λαμβάνει χρυσή βράβευση για την υψηλή επίδοση στις παραδόσεις ανταλλακτικών.

 

Facebook Comments

Χρυσό βραβείο για το BMW Group Hellas και την αποθήκη ανταλλακτικών

0
176

P90304679_lowRes_bmw-group-hellas-winΤο Χρυσό Βραβείο (Gold Award) παγκοσμίως για το 2017 κατέκτησε το BMW Group Hellas στα πλαίσια της ετήσιας αξιολόγησης των αποθηκών ανταλλακτικών του BMW Group.

Συγκεκριμένα, 40 αποθήκες του BMW Group από όλο τον κόσμο αξιολογήθηκαν για την απόδοσή τους βάσει σημαντικών κριτηρίων όπως: συνέπεια στους χρόνους παραδόσεων των ανταλλακτικών, ακρίβεια στη διαχείριση αποθεμάτων, κόστος κύκλου εργασιών και δείκτης αξιολόγησης αποθήκης από τους Επίσημους Εμπόρους.

Μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών και πλην της Γερμανίας, το BMW Group Hellas πέτυχε την καλύτερη επίδοση σε ακρίβεια στην παράδοση ανταλλακτικών κατακτώντας επίσης την 6η θέση παγκοσμίως στη έρευνα ικανοποίησης WPI (Warehouse Performance Indicator) των Επίσημων Εμπόρων.

Η απονομή των χρυσών μεταλλίων πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτίριο του BMW Group στο Μόναχο, παρουσία του επικεφαλής του τομέα After Sales παγκοσμίως, κ. Erich Ebner von Eschenbach.

 

Facebook Comments