Ενα success story στην καρδιά της Λακωνίας -Οι βιολογικοί ελαιώνες που σαρώνουν σε διεθνή βραβεία

0
150

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου συμπληρώνουν 30 χρόνια ιστορίας και συνεχίζουν να σαρώνουν τα διεθνή βραβεία με 164 διακρίσεις! Ο Νίκος Σακελλαρόπουλος μιλώντας στο iefimerida αποκαλύπτει τα… μυστικά της επιτυχίας.

«Σκαρφαλωμένοι» στους πρόποδες του Ταΰγετου και του Πάρνωνα, οι Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου γράφουν τη δική τους ιστορία. Δεν θα ήταν υπερβολή εάν υποστήριζε κανείς ότι αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους «πρεσβευτές» της ελληνικής φύσης στο εξωτερικό, ενώ αν αναλογιστεί κάποιος ότι στην… τροπαιοθήκη τους βρίσκονται αυτήν τη στιγμή 164 διεθνή βραβεία, θα μπορούσε να πει ότι πρόκειται για ένα πραγματικό success story, που «χτίστηκε» σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και συγκυρίες.

Ο Νίκος Σακελλαρόπουλος, είναι Χημικός Μηχανικός M.sc., υπεύθυνος Παραγωγής των Ελαιώνων αλλά πάνω απ’ όλα ενσαρκώνει την 3η γενιά σε μια επιχείρηση, η οποία έχει ξεφύγει προ πολλού από τα στενά όρια μιας οικογενειακής μονάδας. Μιλώντας στο iefimerida, αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η επιχείρηση στα «μαύρα» χρόνια της κρίσης, αλλά και τα σχέδια για την επόμενη ημέρα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.iefimerida.gr

Facebook Comments