Η Νέα Δημοκρατία στην Θήβα έχει 2 επιλογές- Λουκία Θεοδώρου,Λευτέρη Κτιστάκη

0
316

 

2018-10-04-17-49-10Άρθρο του Πούλιου Παναγιώτη

Ξεκινάω με αυτόν τον τίτλο, καθώς σιγά σιγά μάθαμε τα ονόματα για τις εθνικές εκλογές. Η ουσία για την μεγαλύτερη πόλη της Βοιωτίας είναι σημαντική. Ένα θέμα στο οποίο είχα ξαναγράψει και υπογραμμίσει την ανάγκη αυτών των επιλογών.

Η Θήβα τα τελευταία χρόνια έχασε.. έγινε ουρά της Λιβαδειάς, της Χαλκίδας και της Λαμίας… Οι πολιτευτές το ξέρουνε, εμείς τι θα κάνουμε;

Πάμε τώρα στην περιοχή μας… η Θήβα έχει πολλά ζητήματα να λύσει.

Προβλήματα τα οποία την έφεραν πολλά χρόνια πίσω με την απαξίωση σε καθημερινό επίπεδο να την βιώνουν οι πολίτες..

Ανεργία.. 45%. Δεκάδες κλειστά κουφάρια, πάλαι ποτέ Βιομηχανικών κτηρίων.

Καταυλισμός Ρομά.. Εγκληματικότητα.

Απαξίωση Στρατοπέδου.

Διάλυση Νοσοκομείου.

Ανύπαρκτος τουρισμός. Εδώ συμβαίνει το εξής παράλογο. Το Μουσείο μας να είναι το 3ο Πιο επισκέψιμο στην Ελλάδα, αλλά τα λεοφωρεία των τουριστών να μπαίνουν στο πάρκινγκ και να φεύγουν για Δελφούς, Αραχωβα.

Αρχαιολογικοί χώροι γεμάτοι σκουπίδια και χορτάρια.

Hot Spot, έχει μπει στον αυτόματο πιλότο με περιστατικά δυστυχώς βίας και εγκληματικότητας να μένουν πίσω από τα συρματοπλέγματα.

Πολιτισμός που συντηρείται μόνο ΑΠΌ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. Καμιά προοπτική για αξιοποίηση των τεράστιων δυνατοτήτων της πόλης μας.

Ζητήματα με την ακρίβεια του πόσιμου νερού.

Κορινθιακός κόλπος.

Διόδια στο 90.

Πλειστηριασμοί Α κατοικίας Θηβαίων συμπολιτών μας.

Να πάμε σε κάτι απλό.. Να ταλαιπωρούνται οι Θηβαίοι Συνταξιούχοι με το να τρέχουν στην Λαμία για να δουν το πιο απλό… Να βγάλουν κ να ενημερωθούν για μια σύνταξη.. Ποιος κύριος το αποφάσισε αυτό; Ποιοι από την Περιφέρεια το άφησαν να γίνει; Γιατί δεν αντέδρασαν οι σημερινοί κύριοι βουλευτές; Έχετε αναρωτηθεί ένας συμπολίτης μας ΑμεΑ να θέλει να μετακινηθεί στην Λαμία για να ενημερωθεί για την σύνταξή του; Θα μου πει κάποιος γιατί δεν υπάρχουν τηλεφώνα; ας πάρει κάποιος σε αυτήν την υπηρεσία αν το σηκώσει κάνεις θα του δώσουμε ένα δώρο.

Στην Λιβαδειά έγιναν εκδηλώσεις για χρίσματα και δαχτυλίδια… ποιος από τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν κάνει εικόνα την καθημερινότητα της Θήβας; Να σας δώσω εγώ την απάντηση ΚΑΝΕΊΣ.

 

Η Θήβα χρειάζεται τους δικούς της ανθρώπους και οι 50. 000 κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής να δώσουν την απάντηση τους. Διαβάζω διάφορα blogs κ site της περιοχής που χαιδεύουν αυτιά.Δεν συμφωνω με ενα ανώνυμο άρθρο που αναφέρει(ποιος σύμβουλος βγήκε πρώτος σε ψήφους στη Θήβα).

Ο Κόσμος κρινει και αποφασιζει.Εκει τελειωνει νομιζω η αποψη μας. Δηλαδη 100.000 υποψηφιοι που επελεξαν τον Ζαγορακη θεωρουνται ως τι?αρα αφου η δημοκρατια μας δινει το οπλο που εχουμε την ψηφο.η ψηφος απαντα σε ολους εμας.

Μιλάμε πάντα με την γνώση της εικόνας που ζούμε και εργαζόμαστε, ανάμεσα στους κάτοικους της τοπικής κοινωνίας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι στο παιχνίδι, κυρία πρωταγωνίστρια όπως όλα δείχνουν. Επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

3 πρόσωπα για την περιοχή μας.

Λουκία Θεόδωρου, Λευτέρη Κτιστάκη, Ευαγγελία Τζουβελέκη.

Η 1η επιλογή η Λουκία Θεόδωρου, έχει ξανακατέβει σε εκλογική διαδικασία και  το τότε παλαιοκομματικό σύστημα να θυμίσω,φοβήθηκε με τους ψήφους που έλαβε. Η Λουκία Θεοδώρου δίπλα στα προβλήματα της πόλης,πάντα,όχι τους τελευταίους 2 μήνες.Θεωρώ ότι αυτή η επιλογή και με τον 2ο Υποψήφιο Λευτέρη Κτιστάκη,πρόσωπο με αξιοπιστία,μια ξεχωριστή προσωπικότητα,είναι τα μεγάλα φαβορί για να μπουν επιτελούς  στην Βουλή αυτά τα πρόσωπα.

Η 3η επιλογή έχει μια αδυναμία. Η Ευαγγελία Τζουβελέκη έπρεπε να δουλέψει μια 4ετία αφού εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος, να δοκιμαστεί και να κριθεί. Μια 4ετία είναι αρκετός δρόμος ,μέσα στα δημοτικά πράγματα να επιλέξει κάποιος το επόμενο βήμα. Αυτό του βουλευτή. Θα ήμασταν  σίγουροι ότι ήρθε η ώρα.

Αυτή είναι μια προσωπική άποψη που μου την έχουν μεταφέρει και πολλοί Θηβαίοι ψηφοφόροι της ΝΔ.

Ο κόσμος κρίνει και εμείς οφείλουμε, να ακολουθούμε τις επιλογές του.

Είχα αναφέρει για νέους Ανθρώπους στα Πράγματα από όλα τα κόμματα… αρκετά με τους Κυρίους που έχουν δοκιμαστεί, κριθεί και η πολιτική για αυτούς πλέον είναι επάγγελμα.. νομίζουν με ένα δελτίο τύπου και 2-3 επισκέψεις στην περιοχή μας μπορούν να κοροϊδεύουν συνέχεια έναν ολόκληρο λαό.

Όλα αυτά 3 μήνες μετά το άρθρο το συγκεκριμένο έχουν ξανά το ίδιο νόημα.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους από την Νέα Δημοκρατία.

Τα υπόλοιπα κόμματα και πρόσωπα θα τα κρίνουμε το επόμενο διάστημα

Facebook Comments