“Καρδίτσα από την Αρχή”: Ανέντιμος προεκλογικός αγώνας από τον κ. Τσιάκο και τους συνεργάτες του

0
61
2019-03-27 Email
Ανακοίνωση της παράταξης του Δήμου Καρδίτσας,”Καρδίτσα από την Αρχή”:
Συνεχίζεται ο ανέντιμος προεκλογικός αγώνας από τον συνδυασμό του κ. Τσιάκου, θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ως «Καρδίτσα από την Αρχή» καταγγείλαμε τις μεθοδεύσεις του κ. Τσιάκου και τον καλέσαμε να διεξάγει έναν ίσο και έντιμο προεκλογικό αγώνα κάτι όμως που δεν έκανε.

Ο ίδιος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που του παρέχει η θέση του αντιπεριφερειάρχη, χρησιμοποιεί την διεύθυνση, το γραφείο, τα τηλέφωνα, τα φαξ, τα email ακόμη και το προσωπικό της αντιπεριφέρειας για ιδίων όφελος. Τα ηλεκτρονικά μηνύματα για τις διάφορες κινήσεις του κ. Τσιάκου ως υποψηφίου δημάρχου εξακολουθούν να στέλνονται από το email της περιφέρειας προς την λίστα αποδεκτών. Στις κάρτες των μελών του συνδυασμού που κυκλοφορούν, στο ένα μέρος υπάρχουν τα στοιχεία του υποψήφιου συμβούλου ενώ στο άλλο βλέπουμε καθαρά τα στοιχεία του κ. Τσιάκου και όλα όσα προαναφέραμε.

Δεν είναι όμως μόνο ο ίδιος που κάνει αυτή την κατάχρηση της δυνατότητας, της ιδιότητας και των μέσων, το κάνουν και άτομα που είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του. Η κα. Σούφλα για παράδειγμα κάνει κάτι μη έντιμο, βλέπουμε ότι στην κάρτα που έχει τυπώσει ως υποψήφια, υπάρχει το email του συλλόγου πολυτέκνων Καρδίτσας ενώ θα μπορούσε να έχει το ατομικό της, αυτό το κάνει καθαρά για άγρα ψήφων και μόνο ως αθέμιτη κίνηση μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Εμείς ως «Καρδίτσα από την Αρχή» έχουμε μισθώσει γραφείο και πληρώνουμε με δικά μας χρήματα τα έξοδα λειτουργίας, ενοίκιο, ρεύμα, τηλέφωνα, προσωπικό, εσείς κ. Τσιάκο ως πότε θα εκμεταλλεύεσθε τα δημόσια γραφεία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που πληρώνει ο φορολογούμενος, προς όφελος σας;

Καταγγέλλουμε με θάρρος για ακόμη μια φορά την ανέντιμη και αθέμιτη στάση σας στον Καρδιτσιώτικο λαό, και ταυτόχρονα αναρωτιόμαστε, έτσι όπως πράττετε τώρα, έτσι θα πράττετε και στο μέλλον; Θα διασπαθίζετε το ξένο χρήμα προς όφελος σας;

Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού
“Καρδίτσα από την Αρχή”

Facebook Comments