Καταδικάστηκε πρώην σύζυγος και η νυν του επειδή ξεμάλλιασαν την πρώην

Πώς το ερωτικό τρίγωνο έφτασε στα δικαστήρια – Ο πρώην σύζυγος μετά της νυν συντρόφου «ξεμαλλιάστηκαν» με την πρώην

Η πρώην και η νυν σύντροφος διαζευγμένου συζύγου ξεμαλλιαστήκαν μέσα στη μέση του δρόμου, όταν τυχαία συναντήθηκαν και οι τρεις, με αποτέλεσμα το ερωτευμένο ζευγάρι να κτυπήσει άσχημα την πρώην αν και ήταν έγκυος στον 5ο μήνα, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί το ερωτευμένο ζευγάρι και ο Άρειος Πάγος να επικυρώσει την καταδικαστική για εκείνους απόφαση.

Κάποτε ήταν ζευγάρι και παντρεμένοι, αλλά χώρισαν επεισοδιακά και οι σχέσεις τους παρέμειναν τεταμένες λόγω και των οικονομικών διαφορών που είχαν μεταξύ τους.

Όμως το καλοκαίρι του 2014 ο πρώην σύζυγος δημιούργησε ερωτικό δεσμό με άλλη γυναίκα. Από το χρονικό σημείο αυτό και μετά άνοιξε ένας νέος κύκλος αντιπαραθέσεων του πρώην ζεύγους, με ανταλλαγή υβριστικών e-mail.

Ακόμη και όταν τυχαία συναντιόσουν στους δρόμους της πόλης που έμεναν, αντάλλασαν μεταξύ τους τα αναγκαία… ωραία λόγια.

Πώς η συνάντηση στη διασταύρωση οδήγησε σε συμπλοκή

Ωστόσο, ένα βράδυ του Ιανουαρίου του 2015 ο πρώην σύζυγος με τη νέα ερωτική σύντροφό του, η οποία ήταν έγκυος στον 5ο μήνα, βάδισαν στο δρόμο, και σε μια διασταύρωση συνάντησαν την πρώην σύζυγό του και έγινε το «έλα να δεις».

Το ερωτευμένο ζευγάρι επιτέθηκε στην πρώην σύζυγο χτυπώντας την με γροθιές στο στόμα και στο στήθος, με κλοτσιές στα πόδια και στο σώμα. Με τα χέρια και τα νύχια τους, της προκάλεσαν εκδορές στα χέρια και στο πρόσωπο. Μάλιστα, ο πρώην σύζυγος την άρπαξε από το σβέρκο και την καρωτίδα γέρνοντας το σώμα της προς τα εμπρός, και τότε η νέα σύντροφος την άρπαξε από τα μαλλιά.

Και οι δυο μαζί την χτύπησαν το κεφάλι της επάνω σε μια τζαμαρία βιτρίνας καταστήματος, με αποτέλεσμα να υποστεί εκδορές στον τράχηλο, στην κοιλιακή χώρα, στο δεξί χέρι, στο δεξί γόνατο και στις δυο κνήμες. Οι τραυματισμοί αυτοί επιβεβαιώνονται από σχετική ιατρική βεβαίωση κρατικού νοσοκομείου που προσκομίστηκε στο δικαστήριο.

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.protothema.gr
Facebook Comments