Κώστας Γκαβογιάννης: Βοήθεια… Δεν του βγαίνουν το κουκιά ..

” Έτσι στην απελπισία του κάλεσε σε βοήθεια τους κ.κ. Τσιάρα και Αυγενάκη. Ο πρώτος έχει πολλές σκοτούρες τελευταία (δάνεια, πολιτικές αναποδιές εξαιτίας κακών εκτιμήσεων κλπ) και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, οπότε έλαχε στον κ. Αυγενάκη να σηκώσει το βάρος της λανθασμένης επιλογής, στην οποία παρασύρθηκε κι ο ίδιος, όταν εμπιστεύτηκε την κρίση και υπόδειξη του βουλευτή μας”.
Αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας και επικεφαλής της Παράταξης «ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ», Κώστας Γκαβογιάννης.
Η ανακοίνωση:
Να δούμε πόσες φορές ακόμα μέχρι τις εκλογές ο “εκλεκτός” υποψήφιος του κ. Τσιάρα θα χρειαστεί να ζητήσει βοήθεια. Ο πρώτος καιρός, από τη στιγμή που με εκείνον τον παράδοξο τρόπο ανακηρύχθηκε υποψήφιος πέρασε, με τον ίδιο να νομίζει πως κάποιος από μηχανής Θεός θα τον κάνει… Δήμαρχο. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά, απ’ ότι τα υπολόγιζε και κατάλαβε πως οι δημότες του γύρισαν την πλάτη. Βλέπετε δεν είχε υπολογίσει πως οι δημότες της Καρδίτσας έχουν κρίση και άποψη.
Έτσι στην απελπισία του κάλεσε σε βοήθεια τους κ.κ. Τσιάρα και Αυγενάκη. Ο πρώτος έχει πολλές σκοτούρες τελευταία (δάνεια, πολιτικές αναποδιές εξαιτίας κακών εκτιμήσεων κλπ) και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, οπότε έλαχε στον κ. Αυγενάκη να σηκώσει το βάρος της λανθασμένης επιλογής, στην οποία παρασύρθηκε κι ο ίδιος, όταν εμπιστεύτηκε την κρίση και υπόδειξη του βουλευτή μας.
Τώρα όμως ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ, έχει αντιληφθεί το παρασκήνιο, πίσω από την υποψηφιότητα και βέβαια γνωρίζει πλέον πολύ καλά πως οι δημότες της Καρδίτσας, δεν την επικρότησαν. Από την άλλη όμως οι συνεχείς εκκλήσεις για βοήθεια που εκπέμπει ο εν λόγω υποψήφιος φανερώνουν με σαφήνεια τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, τη στιγμή μάλιστα που θέλουμε ακόμα πάνω από δύο μήνες για τις εκλογές.
Κώστας Γκαβογιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας επικεφαλής της Παράταξης «ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»













