Με τις βραβεύσεις Παυλόπουλου και Νανόπουλου έκοψε την πίτα ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού

Σε μια ξεχωριστή τελετή χωρίς κόσμο ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού  βράβευσε δύο σημαντικούς δημότες του
τον τ. Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Προκόπη Παυλόπουλο, και τον Ακαδημαϊκό Καθ. Αστροφυσικής (Κοσμολογίας) κ. Δημήτρη Νανόπουλο.
Ο κ. Πρ. Παυλόπουλος ,κάτοικος Ν. Ψυχικού εδώ και 40 χρόνια, τιμήθηκε για το ήθος και την προσφορά του κατά τη διαδρομή του ως Πρώτος Πολίτης της Χώρας επισημαίνοντας κατά την ομιλία του ότι καθ όλη τη διάρκεια της Θητείας του δεν έπαψε να μένει στο σπίτι του στο Ν. Ψυχικό τονίζοντας ότι με τρόπο αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τον τόπο μας.
Ο κ. Δ. Νανόπουλος κάτοικος Φιλοθέης τιμήθηκε για την προσφορά του στην Φυσικές Επιστήμες. Όντας ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες Επιστήμονες, έχοντας γράψει χιλιάδες μελέτες και έχοντας παίξει μοναδικό ρόλο στον καθορισμό των αστέρων του σύμπαντος από τις διάφορες διεθνείς θέσεις που κατέχει τόνισε ότι η βράβευση αυτή ανήκει σε όλους τους Φυσικούς Επιστήμονες που με τη συνολική δουλειά τους κατάφερε η Ανθρωπότητα να καθορίσει τα όρια της Κοσμολογίας.
Έχοντας κάνει COVID test προσήλθαν στο π. Δημαρχείο της Φιλοθέης για να παραλάβουν την τιμητική πλακέτα. Η όλη τελετή υπάρχει μαγνητοσκοπημένη στο Κανάλι του Δήμου  στο You Tube και αξίζει να την παρακολουθήσετε και να ακούσετε τι είπαν για τη ζωή και τη συγκεκριμένη βράβευσή τους.

Facebook Comments