Νέα διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής – Διανομή κατ’ οίκον στις ομάδες υψηλού κινδύνου 

0
496

 

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής πραγματοποιεί νέα διανομή στους δικαιούχους των προγραμμάτων του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την Δευτέρα 6 έως και την Παρασκευή 10 Απριλίου, προκειμένου να στηρίξει με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης, εν μέσω των έκτακτων μέτρων για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού. 

Η διανομή των πακέτων θα γίνει με δύο τρόπους: στους πολίτες που ανήκουν στις ομάδες κινδύνου και δεν πρέπει καθόλου να μετακινηθούν προκειμένου να προφυλάξουν την υγεία τους (ηλικιωμένοι και άτομα με υποκείμενα νοσήματα), θα σταλούν τα προϊόντα στο σπίτι τους. 

Όλοι οι υπόλοιποι δικαιούχοι έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, κατανεμημένοι σε ομάδες καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, από τις 8.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι προκειμένου να παραλάβουν τα παρεχόμενα είδη. Φυσικά, κατά τη διανομή θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προφύλαξης.

Παράλληλα, την ίδια περίοδο, θα διατεθεί και η υλική συνδρομή στους φοιτητές δικαιούχους του προγράμματος «Σου Έχω Δέμα», που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να στηρίξει τους πρωτοετείς φοιτητές της πόλης, μέλη οικογενειών με χαμηλό εισόδημα, οι οποίοι σπουδάζουν στην επαρχία. Παρ’ όλο ότι τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, κρίνεται ότι είναι αναγκαία η στήριξη αυτών των νέων. 

Facebook Comments