Νέο ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

0
536

Σε νέο ωράριο θα εξυπηρετούν το κοινό από την Δευτέρα 15-3 οι υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να περιοριστεί η επαφή του κόσμου τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους δημοτικούς υπαλλήλους οι οποίοι, ελέω της φύσης των εργασίας τους, τυχόν να αποτελέσουν κόμβο για την διάδοση του ιού.
Το κεντρικό ΚΕΠ του δημαρχείου, σύμφωνα με την τελευταία υπουργική απόφαση, θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή από τις 7.30 έως τις 15.00 ενώ θα εξυπηρετεί μόνο κατόπιν ραντεβού που οι πολίτες μπορούν να κλείνουν στα τηλέφωνα 2132000191, 2132000276 και 2132000173.
Οι υπόλοιπες δημοτικές υπηρεσίες που δέχονται κοινό, όπως και το παράρτημα του ΚΕΠ στη λεωφόρο Πλαπούτα, θα λειτουργούν 9.00 με 13.00 με περιορισμένο αριθμό πολιτών εντός των αιθουσών κάθε φορά. Για την καλύτερη οργάνωση της εξυπηρέτησής τους οι πολίτες είναι καλό να τηλεφωνούν στην εκάστοτε υπηρεσία πριν την προσέλευσή τους.
Τονίζουμε ότι στην διάθεση του κοινού υπάρχει η νέα πλατφόρμα online εξυπηρέτησης του Δήμου, από όπου ο πολίτης μπορεί από την άνεση, και την ασφάλεια πλέον, του σπιτιού του να εκδώσει μια σειρά από δημοφιλείς βεβαιώσεις και πιστοποιητικά, χωρίς άσκοπες μετακινήσεις.
Ταυτόχρονα στο πενταψήφιο 15277, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη, μπορεί να υποβάλλει αιτήματα καθημερινότητας που αφορούν την υποδομή της πόλης (καθαριότητα, περιβάλλον κτλ).

Facebook Comments