Ο Βασίλης Μάρκου στον 21ο Κολυμβητικό Διάπλου Λίμνης Πλαστήρα

0
166

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο αθλητής της κολύμβησης Βασίλης Μάρκου συμμετείχε στον 21ο Κολυμβητικό Διάπλου Λίμνης Πλαστήρα το διήμερο 1-2 Αυγούστου 2020, υπό την αιγίδα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, αθλήτριες και αθλητές από όλη την Ελλάδα βούτηξαν στα γαλαζοπράσινα νερά της νεράιδας των Αγράφων κολυμπώντας την απόσταση πλαζ Πεζούλας – πλαζ Λαμπερού.

 

Ο Βασίλης κολύμπησε την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 και ώρα 11:00 στον παράπλου της λίμνης (1.000 μέτρα), δοκίμασε τις δυνάμεις του καθώς ήταν ο πρώτος αγώνας μετά την καραντίνα λόγω του Covid19. Βέβαια, ο αθλητής μας δεν είχε σταματήσει να γυμνάζεται συντηρητικά στο σπίτι αλλά και να πέσει στην πισίνα μόλις το επέτρεψαν τα σχετικά πρωτόκολλα ασφάλειας της Γ.Γ.Αθλητισμού.

Ο ίδιος αναφέρει πως ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και ένα σημαντικό εργαλείο που τον βοηθά πολύ στην θεραπεία αιμοκάθαρσης που υποβάλλεται εδώ και 20 χρόνια.

Βέβαια, πέρα από την αγωνιστική παρουσία, κύριος σκοπός του αθλητή μας ήταν να επικοινωνήσει το μήνυμα της Δωρεάς Οργάνων στους συμμετέχοντες του διάπλου μέσα από την συμμετοχή του. Όπως ανέφερε και ο ίδιος στο μήνυμά του:

“Ενημερωθείτε για τη Δωρεά Οργάνων – Σώστε Ζωές!”

 

*Ευχαριστούμε την διοργάνωση και το karditsaPress.gr για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού

Facebook Comments