Πάρτι με 31 άτομα σε ξενοδοχείο στη Συγγρού- Συνελήφθη η 24χρονη διοργανώτρια

Όλοι οι συμμετέχοντες πλήρωσαν προστιμο 300 ευρώ – 3.000 ευρώ η «καμπάνα» στην νεαρή διοργανώτρια
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ενημερώθηκε από πολίτη που κάλεσε περίπου στις 2:30 στην Άμεση Δράση και είπε ότι ενημερώθηκε μέσω social media ότι στο ξενοδοχείο Smart Hotel στη λεωφόρο Συγγρού 127, στο ύψος του Νέου Κόσμου θα διοργανωθεί πάρτι.
Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις με επικεφαλή των βραδινό επόπτη Αθηνών οι οποίοι στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου βρήκαν 31 άτομα να συμμετέχουν στο πάρτι παρά το γεγονός ότι από τα ξημερώματα του Σαββάτου και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου ισχύει γενικό lockdown με περιορισμό μετακινήσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού από συμπεριφορές όπως αυτή.
Συνολικά βεβαιώθηκαν 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας ενώ συνελήφθη μια 24χρονη ως διοργανώτρια.
Στην 24χρονη που κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορωνοϊού και για διατάραξη κοινής ειρήνης, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.













