Syros City Trail: Αναστάτωσε… μέχρι και τα σκαλοπάτια της Σύρου!

Το όνομά της είναι Ασημίνα Ιγγλέζου
asimina-iglezou-syros-treksimo-4
Η καυτή ξανθιά ήταν από μόνη της ένας λόγος για να… τρέξεις στο Syros City Trail.
H Ασημίνα Ιγγλέζου μία πανέμορφη και εκθαμβωτική γυναίκα, παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών, εργάζεται σαν βοηθός γιατρού, με καταγωγή από την όμορφη Λαμία με σπουδές personal training yoga Pilates.
 
Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι αθλήτρια τρεξίματος και όποτε βρεί χρόνο τρέχει…σε ολόκληρη την Ελλάδα. όμως δεν διακρίνεται μόνο στον τομέα του αθλητισμού. Είναι κάτοχος και δύο τίτλων ομορφιάς. Ο ένας στην Ελλάδα ως Miss Grece Globe 2014 και ο αμέσως επόμενος παγκόσμιος τίτλος ως Mrs Best Figure2014 για τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς ,αμερικάνικης παραγωγής Mrw Globe ,ο οποίος διεξήχθη στην Κίνα στην πόλη Σενζέν εκεί ανάμεσα σε 45 χώρες κέρδισε ως Ελληνίδα τον τίτλο για το καλύτερο σώμα.
Η Ασημίνα τα έχει…και τα δείχνει… και δικαίως κεντρίζει και αναστατώνει τα βλέμματα των ανδρών, συνήθως στις παραλίες της Μυκόνου.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι αναστάτωσε τα 5000 σκαλοπάτια και ολόκληρο το νησί που »πιάστηκε» να κοιτάει την Ασημίνα.
Ο φακός την συνέλαβε να κάνει μπάνιο στα »Αστέρια»…το αστέρι όπως καταλάβατε η περιοχή πνίγηκε απο λάτρεις και καλά….του αθλητισμού!
Facebook Comments