Το Δημαρχείο Διονύσου επισκέφθηκε ο ποδηλάτης Παναγιώτης Μπαλολάκης

Το Δημαρχείο Διονύσου επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Μπαλολάκης, ο ερασιτέχνης αλλά έμπειρος ποδηλάτης που ξεκίνησε στις 4 Μαΐου 2021 από Παλιό Λιμάνι Χανίων για τη διαδρομή με τίτλο “Ποδηλατώντας την Ελλάδα”. Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης τον υποδέχθηκε έξω από το Δημαρχείο, τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθειά του.
✔Ο κ. Μπαλολάκης, φιλοδοξεί να διανύσει περισσότερα από 7.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη σε διάστημα 180 ημερών.
🚴‍♂️‼Οι σταθμοί του θα αποτελέσουν όλες οι πρωτεύουσες και οι σπουδαιότερες ιστορικές και τουριστικές τοποθεσίες της Ελλάδας, από την Καλαμάτα έως την Ορεστιάδα και από τη Λευκάδα έως την Κάρυστο.
✔Αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι στοχεύει να διατηρήσει ένα χαμηλό, σχεδόν μηδενικό, οικολογικό αποτύπωμα αξιοποιώντας το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς, ένα μικρό φωτοβολταϊκό για την απαραίτητη ενέργεια των συσκευών τηλεφωνίας/καταγραφής και διαμονή σε συνθήκες αυτόνομης κατασκήνωσης.
🚴‍♂️✔Τέλος, μέσα από τις σελίδες της δράσης στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες και υλικό από τη διαδρομή του Παναγιώτη Μπαλολάκη, σταθμό-σταθμό, μέχρι να ολοκληρώσει το ταξίδι του στην Ελλάδα.
Facebook Comments